reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja ....cytomegalia

reklama
Wpadłam na chwilkę , wiecie jak to jest przed świętami dom wariatów normalnie...a to kupić, to zrobić, posprzątać ;-)
Mojej małej wyjęto rurkę i ma tylko maseczkę z tlenem. Jeśli chodzi o płytki wczoraj miała 102tys. a dziś 120 tys. ,one bardziej odpowiadaja za krzepliwość krwi gdy poziom jest niski dochodzi do wylewów.Leukocyty w normie.
A wogóle troche też mnie nastraszyła, zaczęła się prężyć sinieć, ja oczywiście panika a tu co wyszło...zgadnijcie hahaha
Zjada już 35ml :) i moge jej przynieść ubranka, jutro lecę do sklepu ....jestem skonana.... buźka dziewczyny

Wpadłam na chwilkę , wiecie jak to jest przed świętami dom wariatów normalnie...a to kupić, to zrobić, posprzątać ;-)
Mojej małej wyjęto rurkę i ma tylko maseczkę z tlenem. Jeśli chodzi o płytki wczoraj miała 102tys. a dziś 120 tys. ,one bardziej odpowiadaja za krzepliwość krwi gdy poziom jest niski dochodzi do wylewów.Leukocyty w normie.
A wogóle troche też mnie nastraszyła, zaczęła się prężyć sinieć, ja oczywiście panika a tu co wyszło...zgadnijcie hahaha
Zjada już 35ml :) i moge jej przynieść ubranka, jutro lecę do sklepu ....jestem skonana.... buźka dziewczyny

to suuuper, a ja chyba nie zgadnę jednak :-(

Claudia ty to sie udałas hehehehe.

Mona super wieści Zuzinka bedzie ładnie wyglądac na święta w swoich nowych pierwsszzych ciuszkach :-)

reklama
na takie wieści cały czas czekamy :-) cieszę się bardzo razem z Wami. Wygląda na to, że wychodzicie na prostą... prosto do domu. Super!

Do góry