witam po świątecznie
widzę, że święta udane, bo na BB pusto
u nas wigilia u rodziców, pierwszy dzień w domu, a drugi u babci
i wszystko super tylko, że Królewna (gwiazdka każdego przyjęcia) się nam rozregulowała zupełnie...od dwóch dni zasypia o 24

a wstaje po 10

zdrówka dla Martynki, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiała

zdrówka dla Asi
ale z niej panna

widzę, że święta udane, bo na BB pusto

Witam. Niestety dziś Martynka miała prześwietlenie płuc i wyszło że ma już zainfekowane bodajże oskrzela a wczorajsza pani doktor nic nie słyszała, chociaż mogła zwrócić większą uwagę na to że Martynka ma żółty katarek. Dziś już ma zaczętą terapie żeby wyleczyć małą. I chyba do nowego roku nie wyjdą. Aluśka bardzo dzękuje za trzymanie kciuków i pozdrawia was.
zdrówka dla Martynki, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiała

Witam i ja świątecznie, trzymam kciuki za Martynkę,
u mnie swiątecznie ale wczoraj mi sie Asia rozchorowała goraczka do 39 stopni co 4 godziny musze jej podawac cos na zbicie, dzis praktycznie nie spałam bo czuwałam i mierzyłam jej temperature, dawałam leki. Bylismy dzis na rzeckiego ponoc wirusówka i trzeba zbijac goraczkę, pani dr bardzo fajna podejscie super do dziecka, tak ze Asia dała sie zbadac bez problemu. Wczorja robilismy Asi urodziny goscie nawalili tzn nie dotarli wszyscy (chrzesny wójo nawalił), księżniczka sie rozczorowała, wiekszosc imprezy przespałą w gorączce, a dzis pewnie znow nocka z głowy chyba ze goraczka pofolguje. Moja brykajaca ksiezniczka, lezy grzecznie oglada bajki o a teraz juz spi biedna.
Fogia widze ze obie mamy swieta udane, choróbska w domu sie panoszą.
A to moja Asia świątecznie
Zobacz załącznik 312011
zdrówka dla Asi