reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marz, czyżby:eek::eek::eek::eek::dry:???????????
Madzienka,
zawsze musi być ten pierwszy raz, szkoda tylko że wydatek się szykuje
W wolnej chwili napiszę o co poszło mi z teściową, bo od 2 tygodni cięta na nią jestem - prawie 60 lat a nie wie że niektórych rzeczy przy dzieciach się nie mówi:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
jeszcze musiałam do was zajrzeć ....... :dry:

wybawiłam się dziś z syniem za wszystkie czasy, jakoś tak chciałabym nadrobić ten czas po porodzie gdy będzie mnie mniej dla niego. Moi panowie ewidentnie zdrowi. Filipciuch szaleje za dwóch i tylko wymyśla co zjadłby - dżemiku albo "jogulcik" albo serek. :dry: Ja jednak jeszcze potrzymam go na diecie....

dzięki dziewczyny za wszystkie cukiernicze namiary, przekazałam je już rodzicom i niech decydują. W tym roku się zbuntowałam i powiedziałam, że nie piekę młodemu tortu, niech się dziadkowie o to zatroszczą. Tylko tak się zastanawiam czy cukiernia zrobi mi ten tort na ten weekend, no i kiedy będzie do odbioru... Imprezę chcielibyśmy zrobić w niedzielę, ciekawe jak to wyjdzie.

fogia mi Natalcia wstała o 4.30 :wściekła/y:. A fryzjera zazdroszczę, ja była ostatnio chyba jakieś pół roku emu na obcięciu, więc moje włosy to tragedia :tak:
mój Fifciuch to tak wstaje między 7-8, myślę że dziś to był wyjątek. Chyba nawet to ja go zbudziłam bo tak niespokojnie spałam, co chwilę sprawdzałam czy nie wymiotuje. Matka - paranoiczka. ;-)

karlita współczuję Ci tej nerwówki. Mogliby już się określić i przestać Cię niepotrzebnie stresować. No i te bóle nie wyglądają optymistycznie, ja swoją bliznę to czuję bardzo przy skurczach, mam wrażenie, że boli mnie tam podwójnie.

kto jeszcze dołączy jutro do nas w KidsClubie ok.10.30???
Madzienka jak się tak rozpędzicie jutro w kidsclubie to może i dojedziecie na 13 do chełma? bo się właśnie wybieramy z dziewczynami, hmmm?

karlita współczuję Ci tej nerwówki. Mogliby już się określić i przestać Cię niepotrzebnie stresować. No i te bóle nie wyglądają optymistycznie, ja swoją bliznę to czuję bardzo przy skurczach, mam wrażenie, że boli mnie tam podwójnie.

no ja mam takie wrażenie jakby mnie dzgano gorącym nożem :sorry: nic przyjemnego ...

a skurczy to ja nie czuje tz brzuch mi twardnieje i tyle :sorry:

Madzienka jak się tak rozpędzicie jutro w kidsclubie to może i dojedziecie na 13 do chełma? bo się właśnie wybieramy z dziewczynami, hmmm?

niestety ja się na trasy nie nadaje :sorry::sorry::sorry:

a u mnie znowu choróbsko, Asia juz lepiej moj szanowny mężulek sie zaraził chyba od Asi, oni tak zawsze jedno łapie od drugiego a ja siostra pck leczki, herbatka, termometr itd
Dziewczyny chce kupic odkurzacz bezworkowy, przegladam oferty ale na nic się nie moge zdecydowac, moze cos możecie polecic, jedynie co mi sie podoba to elektroluks chodzi zeby był mocny i lekki:-)

niestety ja się na trasy nie nadaje :sorry::sorry::sorry:
nawet nie śmiałabym Cię namawiać, przecież ja sama już poza miasto nosa nie wychylam. A wiesz jak mi się już chce ruszyć ..... mój M. jedzie w tym tygodniu do Wawy, ahhh jak bym pojechała z nim .... :sorry2: pocieszam się, że wszystko jest do nadrobienia. My też nadrobimy wiosenno-letnie spotkanka z wózeczkami, prawda? :sorry2:
Na podróż namawiam pozostałe mobilne dziewczyny. :happy2:

gon1a zdrówka życzę!

My po odwiedzinach Maltanki i Hubcia....maluchy pobawiły się, my wypiłyśmy kawkę i pogadałyśmy...brakuje tych pogaduszek jak nie ma w planie dnia placu zabaw:eek:
Jula teraz ogląda "kolorowe lale" a ja mam chwilke:-D

Fogia
nawet nie wiesz ja chciałabym ale...no właśnie zawsze jest jakieś ale:-(
myślami będziemy z Wami i czekamy na foto relację

Gon1a ja używam workowego więc nie pomogę

Karlita uuuuuuu to musi być nieprzyjemne:sorry::sorry::sorry:

Marzenko do jutra, pampki Ci przywioze:-D:-D:-D:-D

Sunday na razie nie wracam jupi jupi:-):-):-):-)a co do Sylwka to jest liczba miejsc ograniczona....
Szykujecie jakieś czapeczki, przebrania na Sylwka dla maluchów????

Ja na chwilkę bo musiałam kilka spraw organizacyjnych sprawdzić:-p:-p. A jutro to mi płuca od balonów wysiądą:-p:tak::-D:-D.
Gonia, powodzenia w wyborze odkurzacza:tak:, ja mam taki pełnoletni:-p:zawstydzona/y::-D:-D i nie zamieniłabym go na inny :no:- teściowa kupiła nowszy model i 1 worek kosztuje ponad 6zł:szok::sorry2: - zamienił stryjek siekierkę na kijek :-p:-p:-p:-p - ale w każdym bądź razie JEDYNY na całą wioskę taki:tak::-D:-D:-D.
Zobaczcie jaka u nas oferta Sylwestrowa dla dzieci:szok::szok::szok: eChelm.pl - PIERWSZY W CHEŁMIE SYLWESTER DLA DZIECI

reklama
Marta nieźle, a cena powalająca. W sumie jak przeczytałam tą ofertę to pomyślałam sobie, że to taka przechowalnia dla dzieci na ten czas. :-D:-D

Do góry