reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
A wiecie że w Lublinie jest podobno takie przedszkole w którym oddajesz dziecko w poniedziałek a odbierasz w piątek:szok::szok::szok:....to jest dopiero przechowalnia, ale nie wiem czy jeszcze istnieje:eek:

Madziu, o takiej noclegowni słyszałam że na Śląsku 20 lat temu były tygodniowe przedszkola :tak:- ojciec w kopalni, matka w fabryce - praca na zmiany i tylko weekend na pobycie z dzieckiem.:no: Smutne ale prawdziwe.

Emilia dzieki za artykuł, no cóż nfz zamiast wspierac polityke prorodziina i ułatwiac to utrudnia, tak jak z logopedami, polikwidowali placówki, oszczednosci psia kosc im sie zachciało, tragedia, ponadto nie wiedziałam ze szpital kliniczny na wolskiej sie miesci hihihi mam wrazenie ze w naszym pieknym kraju nigdy nie bedzie dobrze....:-(

Madzienka do jutra no tylko ich nie zapomnij:-Da ja zebym kasy nie zapomniała:-)
ale wam fajnie z ta kawusia a ja sie zastanawiałam gdzie Wy jestescie
A tygodniowe przedszkole pozwolcie ze nie skomentuje:no::no::no::no::no::no:

Oczywiscie Mateusz wstał o 18.30 wiec jeszcze siedzi dobrze ze jutro nie trzeba rano wstawac no i oglada pierwszy raz Teletubissie bo zmienilismy "dostawce" tv i smieje sie pod nosem...o juz mu sie znudziło:-)

Zostawie Wam coś za chwile:ninja2:

my po odwiedzinach u Juli, Madzienka dzięki, odżyłam trochę:tak::-) dzieciaki się pobawiły

a jak wracaliśmy do domu to Hubert w samochodzie tylko Jula, ciocia, Jula pa:-D

miałam brać się za sprzątanie kuchni i mam lenia chyba zostawię na jutro:sorry2::sorry2:

a gdzie anaconda cały dzień się podziewa???

karlita
swoją drogą to dziwne że do tej pory nic ci nie mówią, przecież to na chłopski rozum raczej oczywiste że powinno być cc:sorry2: aby siętylko denerwujesz tym
sundey dzwoniłam do nich dzisiaj i nie mogłam się dodzwonić:szok: pewnie nie pracowali bo wątpię żeby przez pół dnia nie odbierali tel. także odpuszczam, po nowym roku się wybiorę na spokojne, a sałatki nie robiłam takiej
fogia my też w zimie niemobilni
madzienka mi też brakuje tych placów zabaw i plot, musimy jakoś częściej zapełniać przedpołudnia:tak:...co do sylwka jak mi się uda coś fajnego kupić to wezmę, a jak nic nie będzie za bardzo w sklepach to nie:sorry2:
gon1a ja też nie pomogę z odkurzaczem
madzienka no co ty:szok::szok::szok: nieźle to po co komu dziecko jak by chciał na cały tydzień oddać, wyobrażasz sobie:eek:
gon1a żeby było lepiej to trzeba by kraj zmienić
marz zaraz idę...plotkowałyśmy:-)

Ostatnia edycja:
Marzenka ja mam całe przed i popołudnia wolne więc zapraszam na kawke...nie robie tak bajecznej jak męzowy ale chyba da się wypic:-D:-D:-D
Oj to Mati dzisiaj poszaleje...Jula tez jeszcze łazi i wyciąga książki zabawki....

Maltanka zapraszamy częściej....
A co do przedszkola to tłumaczenie pomysłodawcy był np. wyjazd służbowy, zostawiasz dziecko i jedziesz albo wakacje we dwoje...na serio...ja jak to oglądałam to chyba wyglądałam tak:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry