reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie wieczorkiem
Ale Wam zazdroszczę tych wspólnych plotek
Karlita to fajnie ze mimo wszytsko w porzadku, a co do porodu to wiem ze lekarze najczęsciej wybierają cc dla bezpieczeństwa kobiety i dziecka. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok, trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie
Fogia fajnie ze chłopaki już zdrowe
Marta trzymam kciuki za twoje pociechy i za jutrzejszy dzień a co do teściowych to wszystkie wiemy jak to z nimi jest
Madzienka pierwsze koty za płoty dobrze ze tylko lampa
Marz jakaś niespodzianka
Widzę ze nie tylko ja wybieram się na sylwestra do "pokoju" M dostał prace wiec postanowiliśmy nie szaleć za bardzo aby dotarł w poniedziałek cały.
Życzę wszystko kolorowej nocy i dobranoc

reklama
Co do tych tygodniowych przedszkoli to moja koleżanka pracuje w takim w Warszawie. Ale wg mnie to całkowita porażka:-( Żal mi tych maluchów co tam spędzają tyle czasu...
madzienka maltanka super że spotkanie udane! Fajnie że udało Wam się spotkać na kawce:tak:
karlita a torba już spakowana??
madzienka to przedszkole całodobowe jest chyba na 3-go maja:tak: A i jutro nie przyjdę bo muszę do US jechać i tłumaczyć się dlaczego bank nie wysłał pieniędzy na podatek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko odrzucił- muszę powiedzieć szefowi że z tym Pekao S.A. ciągle problemy....
A ja siedzę w papierach bo jedną rzecz źle zrobiłam i teraz kombinuję co z tym mam zrobić...Chłopaki już dawno śpią...

reklama

karlita
swoją drogą to dziwne że do tej pory nic ci nie mówią, przecież to na chłopski rozum raczej oczywiste że powinno być cc:sorry2: aby się tylko denerwujesz tym
ja się nie denerwuje tylko nie lubię takiej niepewności :dry::dry: lubię mieć wszystko zaplanowane :dry::dry: u nas w szpitalach to norma że nic nie mówią :-D

A co do przedszkola to tłumaczenie pomysłodawcy był np. wyjazd służbowy, zostawiasz dziecko i jedziesz albo wakacje we dwoje...na serio...ja jak to oglądałam to chyba wyglądałam tak:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

w życiu bym tak dziecka nie zostawiła :dry::dry::dry:

Karlita to fajnie ze mimo wszytsko w porzadku, a co do porodu to wiem ze lekarze najczęsciej wybierają cc dla bezpieczeństwa kobiety i dziecka. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok, trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie

też mi się wydaje że będzie cc ale... pożyjemy zobaczymy :-D na razie jeszcze tydzień w dwupaku ;-)

karlita a torba już spakowana??
no jeszcze 1/6 mi została musze poprasować sobie piżamy i szlafrok ;-)
ale ogólnie już na 95% jestem spakowana ;-);-)

w środę przemeblowanko :-D:-D:-D:-D

we czwatek USG

w piątek sylwester

w weekend blogie lenistwo :-D:-D:-D

w poniedziałek badanie :-D:-D:-D

Madzieńka w laptopie padła bateria :wściekła/y: ... ehhhh kolejny wydatek ... ale lepsze to niż 2 tygodnie pracy w plecy ... a już sie przestraszyłam ....

słodkich snów Madzia :-)

Ostatnia edycja:
Do góry