reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam.
Podczytuje Was od jakiegos czasu, i trzymam za Was bardzo mocno kciuki. W tym miesiacu zaczelismy staranka o drugiego bobaska i z niecierpliwoscia czekam na 2 kreseczki, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona:-)

reklama
Witam:-)
U mnie dzis 18dc, czy możliwe aby już były jakieś objawy jeśli doszło do zapłodnienia??? Brzuch ciągle boli mnie jak na @, mam strasznie dużo śluzu i nie wiem co o tym wszystkim myśleć...z Majką jedynym objawem było brak @....

Bafinka trzymam kciuki żeby tym razem sie udało:-)
Anulka taka bezobjawowa ciąża jest najlepsza:-) ja z Majką nie miałam żadnych objawów, a moja koleżanka do 9 miesiaca wymiotowała...

Bafinka no właśnie ja też myślę ze to za wcześnie... kurcze w tym temacie to ja zielona jestem, bo niby mam córkę, ale z nią poszło bez problemów( tzn bez żadnych objawów) więc albo sie za bardzo nakręcam, albo już sama nie wiem co...spróbuje mierzyć temp, może coś z tego wyjdzie, a u Ciebie dziś jaka temp??? ile dni trwa Twój cykl??? może test by już cos wykazał, bo u mnie to raczej jeszcze nie

Test po 3 tygodniach od współżycia powinien pokazać prawidłowy wynik. Jednak lepiej zrobić sobie test w laboratorium z krwi lub moczu. Wynik prawidłowy bedzie po 10 dniach od współzycia koszt ok 30zł.

reklama
Dziewczyny, ja już kilka dni po współżyciu czułam, że jestem w ciąży- bolały mnie piersi (nawet na brzuchu nie mogłam już spać) i ciągnęło podbrzusze. Test zrobiłam tydzień przed @ i wyszły dwie kreski (oczywiście ta druga słabsza). Cykle miałam regularne 28-29 dniowe

Do góry