reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gotujące czerwcówki

reklama
lena jak robisz te skrzydełka w panierce? dawałaś już przepis?

Ja kombinuje jak koń pod górę;)Wszystko co mi wpada w ręce to nacieram je tym odstawiam do lodówki na noc i są pyszne;)Na sylwka zrobiłam w końcu namoczone w maggi i posypane ostrą papryką pychota:)Wrzuciłam na mój blog super przepis na rybę;)

hej dziewczynki w sumie to chyba anecznik sprawuje pieczę nad tym atkiem czy mogłabyś odsiweyzc spis tresci??bo nie ma wszystkich przepisów;0

hej dziewczynki w sumie to chyba anecznik sprawuje pieczę nad tym atkiem czy mogłabyś odsiweyzc spis tresci??bo nie ma wszystkich przepisów;0

Z chęcią, ale ja nie wiem jak się za to zabrać :-( wcześniej to hefi mi przysłałam linki na spis treści, więc trzeba będzie się do niej ładnie uśmiechnąć :-D chyba że któraś z Was wie jak to zrobić :-)

Z chęcią, ale ja nie wiem jak się za to zabrać :-( wcześniej to hefi mi przysłałam linki na spis treści, więc trzeba będzie się do niej ładnie uśmiechnąć :-D chyba że któraś z Was wie jak to zrobić :-)

sorki za męczarnie ale chciałabym żeby był tu porządekj:)

aaaaa sorki ;) dzisiaj się tym zajme :)

edit: na której stronie sie zatrzymaliśmy z listą bo szukam i sie doszukac nie moge :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry