reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Wszystkie jakoś ciężkie nocki miałyśmy. U mnie też bezsennie , ale to widocznie tak bywa pod koniec. Ja w stresie, bo jutro ściągam pessar ;) i niech się dzieje co chce. Dopadł mnie w nocy strach przedporodowy..... Miłego dnia wszystkim życzymy !

reklama
Dzień dobry :-)

Trzymam tradycyjnie kciuki za te wszystkie mamusie, które mają ochotę dzisiaj urodzić :-)

U nas dziś pierwszy termin z USG. Ale nic nie wskazuje na to, żeby USG było dokładne :-D chociaż... może się coś rozkręci, w końcu do północy daleko, a ja go już tak proszę, żeby wylazł... :-D

Dzień dobry :-)

Trzymam tradycyjnie kciuki za te wszystkie mamusie, które mają ochotę dzisiaj urodzić :-)

U nas dziś pierwszy termin z USG. Ale nic nie wskazuje na to, żeby USG było dokładne :-D chociaż... może się coś rozkręci, w końcu do północy daleko, a ja go już tak proszę, żeby wylazł... :-D

mój pierwszy termin z usg to był 19.12, później 21.12, 24.12...ehhh.... za dobrze naszym pociechom w naszych brzuszkach :-D jutro przypada terminz USG z 14 tc i z usg połówkowego... zobaczymy:-)

Joasia,Zielona trzymam za Was kciuki.
Eevciaa może się coś rozkręciło.
Niulini jak po olejku?
U mnie nocka w miarę spokojnie,nawet jak wstawałam na siku (3 razy) to póżniej szybko zasypiałam.Ale niestety zaczęła się szkoła i trzeba było rano wstać.

Monciaa - widzę, że szybko Ci rósł dzieciaczek;) ja termin z USG mam po terminie z OM, ale mój gin mi 15 grudnia powiedział, że do stycznia nie dotrwam. I teraz tylko wyczekuję, aż się Wojtkowi zechce się wyjść. Najbardziej mi szkoda męża, bo on za każdym razem budzi się w nocy kiedy ja idę do łazienki i zaspanym głosem pyta "Rodzisz?? Mam już iść po samochód??"

witam sie i ja :-) widze, ze nie tylko u mnie ciekawa noc. zarazilyscie mnie zgaga :p i tak mnie meczyla, ze wypali mi gardlo do tego miska zanim usnelam obudzila sie i kolo polnocy wpakowala sie do nas do lozka no i troche czasu minelo zanim usnela. troche nam ciasno w lozku bylo ale jakos dalismy rade, o 5 adasko wstal do pracy wiec sie troche miejsca zrobilo :-D.

eevciaa no to widze, ze u ciebie seksik dziala no to musisz teraz uwazac teraz a noz widelec sie nam rozpakujesz w najblizszym czasie.

monciaa na ciebie tez juz najwyzsza pora :-)

joasiab obys juz dzis tulila maluszka

eevciaa - co tam u ciebie?
nulini - olejek pomógł?

Ewcia - a ty kobieto zaciskaj jeszcze nogi... jeszcze masz czas :-) mi możesz oddać tego wypadającego czopa... bo mój siedzi i udaje że go nie ma :-D
gogi - tylko wtedy raz się odezwała i cisza...

a ja dzisiaj mam nerwa:/ normalnie z dnia na dzień nowe humory mnie dopadają:/ ale na nikogo się nie wkurzyłam... wzięłam kąpiel... ogoliłam nóżki... i jakas taka poddenerwowana jestem... czuję się gruba, nieatrakcyjna, do tego wyszły mi rozstępy na tyłku i udach :/ twarz moja wygląda jak księżyc w pełni ... nic mi się nie chce... ciężko mi chodzić... kręgosłup i rwa kulszowa dają się we znaki... ehhh... ja chcę już miec poród za sobą...
to się wam wyżaliłam...

ulkan - no tak jakoś sobie rósł :-)
malutk_a - no wiem że już na mnie pora a tu cisza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam z rana:) Nocka spokojna raz była siusiu teraz śniadanko i kawka:)

gogi wiesz dużo dziewczyn jest co wpadaja i wypadają z forum.... Czy byłaś w końcu po ten stanik? Bo ja nadal nie mam stanika do karmienia:)

moncia ja dopiero wczoraj jak pojechałam na sklepy z mężem stwierdziłam, że jestem gruba....taka nieporadna i chodzę jak zombi:) Nogi szeroko jakbym miala coś w gaciach no straszne to jest....

Do góry