reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Claudia- Do tej 5 chodziłam cały czas obolała jak wstawałam siku... ale teraz już nic nie czuję, jakby tej nocy nie było. Zobaczymy jak pochodzę bo narazie tylko siedzę. Powiem wam że zapomniałam już o tym bólu i teraz znów bym to powtórzyła gdyby mi ktoś dał gwarancję że to nie minie... nie wiem czy się jeszcze na przytulanki zdecyduje choć w ostatnich dniach to mam taka ochotę :-p

Taxi kochana to by mnie trochę wykosztowała- 15km drogi :-D
A karetka by mnie zawiozła do innego szpitala niż chcę, to też lipa...

Zmykam do kuchni,
narazie dziewczyny...

reklama
Witam
Ja się zbieram na ostatnią planową wizytę do ginka - mógłby powiedzieć że poród lada chwila bo szyjki nie ma i rozwarcie :-p
Odezwę siępo. Miłego dnia

kolejna dzidzia - super:-)

zaglądnęłam na listę mamuś styczniowych i widzę, że przede mna jeszcze kilka dziewczyn... niektóre już przeterminowane :-D więc poczekam na swoją kolej ...

ribi - nie wiedziałam ze mieszkałas w Legnicy... ja sama mieszkam tu niecałe 3 lata:-) co do paznokci to u nas mozna miec tylko cielisty kolor a najlepiej bezbarwny... można mieć tipsy ale przezroczyste ewentualnie french... a wszystko dlatego że po paznokciach widać co się dzieje w organizmie kobiety...

maseczka zrobiona i cera od razu promienieje:-) obcięłam pazurki u stópek i pomalowałam na bezbarwny... u rąk zrobiłam delikatny french :-)

Obejrzałam zdjęcia styczniowych maleństw i jestem zauroczona :tak: Wszystkie co do jednego są prześliczne i cudowne :-D Już nie mogę się doczekać kiedy swoją niunię zobaczę ;-)

Co do mnie to na szczęście mam umówioną kuzynkę co mieszka obok mnie, jak będę rodzić to dzwonię do niej
ale ona ma małe dziecko i jest z tym dzieckiem sama i jak się akcja rozkręci w nocy to zadzwonię po taxi
nie będzie przecież dziecka budzić ani samego zostawiać, bo nie miał by kto do tego małego przyjść

mamy w miarę blisko do szpitala, taxi nas może z 10 zł wyjdzie ;-)

Hurra, kolejna dziewczynka :-) To chyba pierwsze dzieciątko Nulini więc tylko pozazdrościć porodu ekspresowego. Ale my też tak będziemy miały :-)
A ja mam takiego lenia, że nie chce mi się dosłownie nic. Ale dziś muszę przyszykować w końcu torbę na wyjście ze szpitala bo na wejście już mam :-)

claudia4you - ja też mam blisko i się śmieję, że jak mnie przyciśnie to z radości, że to już, dobiegnę w 5 minut. A mąż mówi, że ma sanki przygotowane to mnie pociągnie. Cwaniaczek. Znając życie to pewnie będzie w szoku. Od kilku dni chce robić próbę generalną, chociaż nie wiem na czym ona ma polegać.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
claudia to ja bym nawet nie fatygowala kuzynki tylko odrazu wezwala taxi. 10 zl za taksowke to nie duzo.....Ja mam do szpitala z 20 km (bo nie rodze we wro ) i musze jechac samochodem. Nawet gdybym rodzila we wro to taxi pewnie wynioslaby z 50 zl:)

Do góry