reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

fogia - jak urodzisz na dniach będziesz mogła robić dwie imprezy w jednym czasie. Moja siostra urodziła się 20 a ja 22 października tylko siedem lat po mnie, ale zawsze razem robiłyśmy urodziny dopóki mieszkałyśmy u rodziców. I było fajnie :-) i mama miała mniej sprzątania. Oczywiście wszystkiego co najlepsze dla twego syneczka.

Diewczyny nie macie zawrotów głowy bo ja od trzech dni mam helikopter a najdziwniejsze że najbardziej jak leżę.

reklama
Fogia- wszystkiego najlepszego dla Filipka!!! Moze faktycznie dzisiejsza data narodzin Antosia nie byłaby taka zła:) ale byłby numer:)

Super, że Kaludoos juz wychodzi:)

No właśnie kuzynka się zaoferowała, ale bardziej też obstawiam taxówkę :tak:

pisałam z Aniwar wszystko u niej dobrze, mały jest z nią
Nulini też Was pozdrawia :tak:

to jednak działa rycynka:)
witam sie z Wami:)
my dzis bylismy w osrodku z córcia aby zobaczył ja lekarz.... malutka ladnie przybiera wazy juz 3750...bylismy równiez w usc tak ze maja ma juz akt urodzenia....teraz tylko zostanie czekac 3 tyg na nadanie nr.pesel:)malutka ładnie przespała...teraz spiocha.....zjadła a ja mam chwilke,moze uda mi sie zamiescic mój poród w odp watku:)
nareszcie zmieniłam suwaczek:)

Super kolejny bobasek na świecie:)
fogia wszystkiego najlepszego dla synusia
Ciekawe jak tam Zielona, bo joasiab jutro z tego co pamiętam
Fajnie że już Klaudoos wychodzi w domku to w domku:)

A mnie znów zgaga męczy już mam jej dość i ten cholerny katar:-:)wściekła/y:
Ale mam lenia nic tylko bym spała
Jakoś moja dzidzia się nie chce ruszać mam nadzieje że wszystko ok i spi sobie.

Ostatnia edycja:
Ja się niedługo szykuję do mojego ukochanego ginka ;-)
nie mogę się doczekać wizyty i USG...
oby wszystko było ok, wizytę mamy na 15:15 czyli koło 14:30 trzeba wyjść

claudia - powodzenia na wizycie:-)

a mój małżon już wrócił z pracy... i robi obiadek... bo ja dzisiaj checi nie miałam na stanie przy garach... za to zżarłam całą nutelle :-) i mały zaraz wyskoczy mi z brzucha ze szczęscia:-D

poleżałam i już mnie gryzie :)
trzeba pomyśleć o obiedzie

powodzenia na wizytach dziewczynki :)

a mówiłam wam, że jak ostatnio byłam na wizycie, to tak się zagadałam z nią, że zapomniałam zapłacić i nawet nie wiem czy mam robić jakieś badania krwi przed kolejną wizytą??? Kurcze, ja to jestem zakręcona :D
A telefon mam tylko do jej rejestratorki...

reklama
monia-t - ja ostatnie wyniki robiłam dokładnie w 37. tc... i lekarz powiedział że to ostatnie przed porodem:-) zrobiłam mocz, morfologię i HBS

Do góry