reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Cześć Dziewczyny!
My też czekamy na nasze kwietniowe maleństwo. Termin mam na 12 kwietnia (mam nadzieję, że nie będzie to 10 kwietnia :-/)
Na świat ma przyjść nasz synek Kubuś. Nasza córcia Julcia też nie może się doczekać.

Inga witaj :-) 10 kwietnia byłby dla Ciebie najpiękniejszą datą. Ja będę miała Pierwszą rocznicę ślubu... Braliśmy właśnie w ten feralny dzień...

erba u mnie też 7 na plusie.. przerażona jestem...

Idę robić zapiekanki dla mężusia.. sobie daruje, zjem lepiej jabłuszko ;-)

Z tą wagą to jeszcze nie jest tak żle , ale jak bede tak przybierac to mlody bedzie niezle wazył juz teraz ma ponad 1 kg wiem ze powinam sie cieszyc ze dobrze rośnie ale jak to bedzie na porodówce

erba tylko się cieszyć, że dzidzia tak się rozwija! chyba lepiej większe dzieciątko, niż mniejsze- będzie silniejsze, przynajmniej ja tak to odbieram
ja chudzina, ledwo 2,5 kg na plusie, więc dzidzia pewnie też będzie malusia :/

erba tylko się cieszyć, że dzidzia tak się rozwija! chyba lepiej większe dzieciątko, niż mniejsze- będzie silniejsze, przynajmniej ja tak to odbieram
ja chudzina, ledwo 2,5 kg na plusie, więc dzidzia pewnie też będzie malusia :/

ja się cieszę :) tylko wiem ze bedzie miał ponad 4kg i to troszku mnie przeraza corcia miala 3900 i nie było zle i teraz tez mma taką nadzieje :)
ale wiesz wcale nie powiedziane ze Twoja dzidzia bedzie malusia

Witajcie!

Ostatnie dwa dni nicnierobienia a dziś to nawet czasu usiąść nie miałam,non stop w ruchu i to mi się podoba:)
Dostałam dziś płaszczyk,który wylicytowałam na allegro,później go wkleję na wątek zakupowy-naprawdę za tę kasę się opłaciło!

futuremummy-witaj!
kasia-witaj!

Mnie na razie żadne skurcze nie łapią,mg też nie biorę.A w pierwszej ciąży jak złapał mnie skurcz,to wstać nie mogłam,a ból nie do zniesienia-więc współczuję tym,które przez to przechodzą..
A jak z opuchnięciami?Puchną Wam nogi na tym etapie czy jeszcze nie?
Kurcze,bo u mnie-odpukać-poza tymi trzema miesiącami z wymiotami-to ciąża pierwsza klasa..Nawet w butach na obcasach mogę długo wytrzymać i nic mnie nie piecze ani nie puchnie...Miałam jeszcze o coś zapytać,ale teraz zupełnie mi to wyleciało...
Tak więc życzę spokojnej nocki i kolorowych snów:))

Witajcie,

ja w poprzedniej ciąży mało przytyłam, a córcię miałam standardową 3450, a na plusie tylko 9 kg.

Inga witaj. Ja mam termin na 10.04, ale z miesiączki, więc pewnie się nie wpasujemy.

reklama
mamusiaDorusia zazdroszczę fajnej ciąży, a co do puchnięcia nóg, to mi nie puchną, ale może to dlatego, że wcale nie chodzę, tylko leżę w domu

Do góry