reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
JAGA,MERE- czarne myśli won!!
bedzie dobrze babeczki :):))))tylko musimy czekać [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT]

reklama
Ja toczyłam wizję swojej bezdzietnej starości: My i szynszyle:-) Bo mamy jednego, a raczej mieliśmy do wczoraj:-(
[*]
my mieliśmy królika miniatórkę i też zdechł a był taki słodki za to teraz mam rybki
Ojeej.. Znam tem bol, my mielismy kociaka, ale zdechl :( bardzo to przezylam.

Taaa.. Wizjam ponurej, samotnej starosci, skad ja to znam? :/
kotka tez mam i pieska a tej jesieni kotka pogryzł pies myśliwski ale na szczęście się wylizał:)

na ten temat ziółek co piszecie jest strona na bb też piłam o. Sroki mieszankę nr 3 ale jakoś nie pomogła mi chociaż dziewczynom z 2010 pomogło 3 zaszły w krótkim czasie:)
więc pewnie pomagają a ja nie utrafiłam po prostu w typ

Dziewczyny ktore jada na clo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pytanie do was!!! Jak wielkie rosna Wam pechole???? I ile maja jak pekaja??? I czy zawsze macie pregnyl na pekanie???
Moj pekl podobno sam bez pregnylu tym razem, mial ok 21mm tylko

U mnie tez niewiele daje ale tak pytam bo chce porownac jak to u Was jest. Ja w pierwszym cyklu mialam pechola giganta w 9dc na 30mm, wiec dostalam pregnyl pozniej, a teraz w 13dc zaledwie 19mm w niedziele i dzis bylam sprawdzic i okazalo sie ze pekl moze wczoraj. Tylko ze sie nie bzykalismy wczoraj bo czekalam jak dostane pregnyl:-(, ale w niedziele tak wiec moze wystarczy.

A jakie badania mialas robione przed droznoscia??? Bo ja tez chce sprawdzic w marcu droznosc jajnika. I ile trwa to sprawdzanie droznosci??? I gdzie sie to robi, w szpitalu?? Takim normalnym???
Mi lekarz kazał zrobić przed drożnością: prolaktyne, testosteron no i najważniejsze nasienie męża, oczywiście trzeba mieć sprawdzone czy wogóle owulacja jest. Samo badanie trwa góra 10minut i jest ono wykonywane w szpitalu chyba że chcesz prywatnie to wtedy można je sobie zrobić w klinice

Dzieki dziewczyny..mam nadzieję, że tym razem bedzie wszystko dobrze:-) musi być!!!!
Przsyłam Wam moc fluidków ciążowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja trochę tych fluidków poproszę dla siebie przed czwartkiem może się przydadzą, choć czuję że nic z tego bo temp.mam normalną, taką samą jak zawsze w drugiej fazie cyklu;-);-)
Hej witam dziwuszki!! widze ze pierwsze fasoleczki juz sie pojawiły:)) Ja dziś 30dc @ ani widu ani słychu, no ale nie licze na cud, może coś sie stało ze sie opóźnia, brałam w tym cyklu antybiotyki, pozatym alkohol na Sylwka, wiec wszystko sie moze zdarzyć....
mama trzymam kciuki za testowanko , juz nie ogarniam pomału co tu sie dzieje, same fasoleczki:) suuuppeerr!!!
pozdrawiam
Iza trzymam &&&&&&&&&&&& aby to jednak fasolka była

reklama
andzia a nie musialas cytologii i wymazu robic???? Bo moja mowila ta z polski ze to musze zrobic najwazniejsze. No ja droznosc to prywatnie zrobie bo nie mam ubezpieczenia w polsce i tak! A po co plemniki badac przed droznoscia jajnikow, dla mnie to brzmi dziwnie. To ja mialam wycinany jajnik i moge miec tam zrosty, badanie nasienia mi w tym nie pomoze.
gwiazdeczka a mnie ladne rosly a teraz sie mieszcza w minimum ale ginka happy nie byla

Do góry