mama05
prrrryy szaaaalona :))
JAGA,MERE- czarne myśli won!!
bedzie dobrze babeczki
)))tylko musimy czekać [FONT="]
[/FONT]
bedzie dobrze babeczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my mieliśmy królika miniatórkę i też zdechł a był taki słodki za to teraz mam rybkiJa toczyłam wizję swojej bezdzietnej starości: My i szynszyle:-) Bo mamy jednego, a raczej mieliśmy do wczoraj:-(
[*]
kotka tez mam i pieska a tej jesieni kotka pogryzł pies myśliwski ale na szczęście się wylizałOjeej.. Znam tem bol, my mielismy kociaka, ale zdechlbardzo to przezylam.
Taaa.. Wizjam ponurej, samotnej starosci, skad ja to znam? :/
Mi lekarz kazał zrobić przed drożnością: prolaktyne, testosteron no i najważniejsze nasienie męża, oczywiście trzeba mieć sprawdzone czy wogóle owulacja jest. Samo badanie trwa góra 10minut i jest ono wykonywane w szpitalu chyba że chcesz prywatnie to wtedy można je sobie zrobić w kliniceA jakie badania mialas robione przed droznoscia??? Bo ja tez chce sprawdzic w marcu droznosc jajnika. I ile trwa to sprawdzanie droznosci??? I gdzie sie to robi, w szpitalu?? Takim normalnym???
Ja trochę tych fluidków poproszę dla siebie przed czwartkiem może się przydadzą, choć czuję że nic z tego bo temp.mam normalną, taką samą jak zawsze w drugiej fazie cyklu;-);-)Dzieki dziewczyny..mam nadzieję, że tym razem bedzie wszystko dobrze:-) musi być!!!!
Przsyłam Wam moc fluidków ciążowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iza trzymam &&&&&&&&&&&& aby to jednak fasolka byłaHej witam dziwuszki!! widze ze pierwsze fasoleczki juz sie pojawiły) Ja dziś 30dc @ ani widu ani słychu, no ale nie licze na cud, może coś sie stało ze sie opóźnia, brałam w tym cyklu antybiotyki, pozatym alkohol na Sylwka, wiec wszystko sie moze zdarzyć....
mama trzymam kciuki za testowanko , juz nie ogarniam pomału co tu sie dzieje, same fasoleczkisuuuppeerr!!!
pozdrawiam