reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Mama walcz walcz - będzie dobrze!

Ja się dowiem na początku lutego dopiero... Bardzo bym chciała dziewczynkę ale coś czuję że chłopak będzie...
A wiesz jakie imiona wybraliśmy?? Dopiero niedawno skojarzyłam... Zuzia albo Dominik:))

reklama
monisia - jak tylko kołyska przyjdzie wstawię fotki - mam nadzieję że już niebawem bo zaczyna mnie wkurzać ten wózek pokoju :-p

JoL - a ja się w sumie ciesze z tego chochlowania :-D Mam już prawie spokój w krwawieniem, mogłam normalnie się kłaść w szpitalu na plecach spać bo nie "LAŁO" się ze mnie a za kilka dni krwawienie ustąpi i będę miała spokój, po za tym macica się po tym szybciej (choć boleśniej) obkurcza :-) A sam zabieg po porodzie nic nie bolał tylko takie durne uczucie i świadomość jakiej to bydle jest wielkości skoro mi pod żołądek sięga a gin miał rękę na zewnątrz :szok: :-D

monia - ulga jest, ale większa radość - że już ją mogę utulić - chociaż za wcześnie się urodziła.

mama - idę ukochać :-D A miło do was wrócić :-D Dzięki za wsparcie w szpitalu :-D

Spadam się poprzytulać i może pokangurować z Emilką pod kołderkę. Teraz śpi w wózku ale z niej jest straszna przylepa mamusi :-D A i mamusia by z rąk nie wypuszczała jakby miała dwie dodatkowe :-D

SOL- na moje wsparcie zawsze można liczyć :)

MONIA- bo to bardzo ladne i ponadczasowe imiona :)))
wież mi ,ze jesli bedziesz miala synka to nie zamienilabyś na 4 córki-zobaczysz sama ,a moze bedzie corka...najważniejsze ,ze jest dzidzia i jest zdrowa:)

ja tak czekam na mojego Marcelka lub Polę .....

haha, Sol ... no bydle rzeczywiście spore ;-) mnie trochę ten opis przeraził, ale to pewnie dlatego, że pierwszy poród miałam dość lajtowy (nie licząc skurczy po oxy) ... żadnego, cięcia, szycia, łyżeczek czy chochli ... ot tak 'lekko, łatwo i przyjemnie' ;-)

Mama, nasz robak idzie w ślady starszej siostry i zwija pięty pod tyłkiem :-D 21 stycznia wizyta, połówkowe i kolejne podejście ...może tym razem się uda !!! chociaż się nie nastawiam ... młoda się ujawniła dopiero jakoś koło 28 tyg z tego co pamiętam :dry:

Jestem dzisiaj...
Wróciłam z pracy, juz wszyscy sie dowiedzieli o ciazy i jak zwykle jedni gratulowali inni uwazali to za glupote, no ale wazne ze ja sie ciesze ;-) Na L4 jeszcze nie bede isc, dobrze sie czuje, wiec pochodze do pracy spokojnie :tak:
mama dzieki za info od Marcepanka
Marcepanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Cos mialam jeszcze komus napisac ale zapomnialam:-D

A! Dzikuje za wszystkie kompementy o moim malym lokatorku ;-) Chcialam wstawic do suwaczka zdjecie, ale robie suwaczek ze zdjeciem, wstawiam na forum i suwaczek jest, zdjecia usg nie widac :errr:

Jestem dzisiaj...
Wróciłam z pracy, juz wszyscy sie dowiedzieli o ciazy i jak zwykle jedni gratulowali inni uwazali to za glupote, no ale wazne ze ja sie ciesze ;-) Na L4 jeszcze nie bede isc, dobrze sie czuje, wiec pochodze do pracy spokojnie :tak:
mama dzieki za info od Marcepanka
Marcepanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Cos mialam jeszcze komus napisac ale zapomnialam:-D

A! Dzikuje za wszystkie kompementy o moim malym lokatorku ;-) Chcialam wstawic do suwaczka zdjecie, ale robie suwaczek ze zdjeciem, wstawiam na forum i suwaczek jest, zdjecia usg nie widac :errr:
To normalne - jutro zdjecie sie pojawi kolo suwaczka - ja tez tak miałam:tak:
SOL - mam pytanko, ta twoja kołyska sama kołysze??? Bo chyba własnie tylko taka jak Twoja ma ta funkcje, a jej nie ma juz na allegro....buuuu mam nadzieje ze wstawia jeszcze jakas!!!! Inne maja tylko melodie i wibracje, a kołysac trzeba samemu...ehh....
Jest jeszcze taka Kolcrafta ale tez jej nie ma wystawionej na allegro juz....kurka siwa, no:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
monisia - samokołyszące są dwie - moja i kolcrafta
Kołyska Kolcraft Contours samokołysząca +gratis (1390862428) - Aukcje internetowe Allegro
Chwilowo moja nie jest wystawiona ale podejrzewam że w ciągu tygodnia się pojawi :-) Widocznie się pokończyły jednocześnie aukcje bo koleś miał ich chyba z 5 stron a teraz tylko jedną.
To jest link do archiwalnej strony
Promocja FIRST YEARS Kolyska Lozeczko SAMA KOLYSZE (1300939115) - Aukcje internetowe Allegro
A i jeszcze fisher price ZEN sama kołysze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
monisia własnie wczoraj wstawialam suwaczek :))

No to nie wiem:no:Ja jak wstawiam ze zdjeciem to w pierwszy dzien nie widac zdjecia, a jak wchodze na bb na drugi dzien, to juz jest:tak:A moze jak masz ten duzy suwaczek to sie nie da, nie wiem naprawde....
SOL - dziekuje!!!! Wiesz chcemy po wypłacie zamówic kolyske, bo widze ze troche długo idzie:sorry2:Ty chyba w listopadzie zamawiałas co nie???? No i chcemy zamawiac po kolei w jakims odstepie czasu zebysmy nie musieli na raz wydac duzej sumy:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry