Mama walcz walcz - będzie dobrze!
Ja się dowiem na początku lutego dopiero... Bardzo bym chciała dziewczynkę ale coś czuję że chłopak będzie...
A wiesz jakie imiona wybraliśmy?? Dopiero niedawno skojarzyłam... Zuzia albo Dominik
)
Ja się dowiem na początku lutego dopiero... Bardzo bym chciała dziewczynkę ale coś czuję że chłopak będzie...
A wiesz jakie imiona wybraliśmy?? Dopiero niedawno skojarzyłam... Zuzia albo Dominik

Mam już prawie spokój w krwawieniem, mogłam normalnie się kłaść w szpitalu na plecach spać bo nie "LAŁO" się ze mnie a za kilka dni krwawienie ustąpi i będę miała spokój, po za tym macica się po tym szybciej (choć boleśniej) obkurcza :-) A sam zabieg po porodzie nic nie bolał tylko takie durne uczucie i świadomość jakiej to bydle jest wielkości skoro mi pod żołądek sięga a gin miał rękę na zewnątrz

Ja jak wstawiam ze zdjeciem to w pierwszy dzien nie widac zdjecia, a jak wchodze na bb na drugi dzien, to juz jest
Ty chyba w listopadzie zamawiałas co nie???? No i chcemy zamawiac po kolei w jakims odstepie czasu zebysmy nie musieli na raz wydac duzej sumy