reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

marta - bo nasze liczenie dla nich nic nie znaczy - wg nich liczy się data ostatniej miesiączki + 7 dni minus 7 miechów wiec wyszło 36t6d :wściekła/y: i policzyli jej 36 tygodni. Trzymam kciuki za szybki porodzik :-p :-D

Spadam spać :-D

reklama
sol, dziękuję, ale nie skorzystam. Za "szybki" też nie może być, bo muszę Karola odstawić do mamy. Sama wiesz jak jest...

Maran, a miałam ci jeszcze napisać, że te szmery w uszach to norma. Ja tak mam.

buziak dla wszystkich i jutro wlecę mam nadzieję trochę wcześniej.

Wiatm Was :)
Wczoraj byłam na wizycie. Usg nie miałam. Z dzidzią wszystko dobrze - książkowo :). Jedyne czym mogę się martwić to problemy wątrobowe i podejrzenie kamyków w woreczku ... Stąd te bóle. W razie ataku nospa 2 tbl i tyle ...

Miłego świetowania

Witajcie kochane!!!!
MARTUS - super ze mały ułozony główka:tak:
MAJQA - fajnie ze po wizycie ok!!!! :tak:A z kamieniami to wspólczuje:-(
MUSIA - widze ze zmieniłas suwaczek i zdjecie sie pokazało, wiec to pewnie to było:tak:
A no i mój mezus chyba zgodzi sie jednak na Rozalke(powiedział ze narazie Rozalka chyba ze zmieni zdanie, ale my z Zuzu sie postaramy zeby nie zmienił):-DA to dzieki Zuzi bo ona odkad usłyszała to imie to innego nie chce, a on dla niej wszystko zrobi:-Dhahaha

Ostatnia edycja:
WITAJCIE :)
monisia WY 2 babki to chłopa przekonacie do swojego hehehe...
majqa no to super, że po wizycie z dzidziusiem wszystko w porzadku :) no i współczuje tych kamieni bidulko...

reklama
Do góry