reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hejka Babolinki
Martusia, te twoje muffinki..... mmmmmm, bajka:tak: Narobiłas mi smaka, a ja w domu nic słodkiego nie mam. Trzymam mocno &&&&&&&&& za testowanko i Mama za twoje też mocno. Oj, żeby się wam udało kochane.
Ja dzisiaj się dowiedziałam, że moja serdeczna przyjaciólka-sąsiadka jest w ciąży, rano robiła test. Ciesze się bardzo, tym bardziej że ona już ponad rok się starała, no i chyba ten 20II będzie jednak mocno ciążowy;-) Jeżeli chodzi o objawy, to dochodze do wniosku że im ich mnie tym lepiej /heheh paranoja:baffled:/. Bo moja psiapsióła co miesiąc miała setki objawów, a jak teraz się udało to była na 100% pewna że dostanie @. A tu taki psikus fajny.
Kahaka super że humorek się poprawił, i że znalazłaś sobie pracę, no i z tym zwolnieniem też się uda. Będzie i zajęcie i jakaś dodatkowa kaska.
Agusia, każda z nas ma lepsze i gorsze dni. Nie ma rady, taki nasz los :blink: Trzymaj się , i nie żałuj sobie tego piwka. A co tam.
Ja dziś sama w domku tylko z synkiem-gadułą, mężuś wybył na męski wieczór na miasto. Mam nadzieję że wróci ;)
Katty, a gdzie ty , co u ciebie??

reklama
Mononoke, miałaś iśc na sierpniówki :-p Ja i tak tu więcej siedzę niż na sierpniówkach, tam jest tak dużo dziewczyn, że nie nadążam, a tu z Wami to już się zżyłam, wiem co u której się dzieje, dlatego was nie opuszczę :-)
Nikita, mąż wróci, wróci, tylko by spróbował nie wracać ;-) a jak Twoje sylwestrowe bobosexy? :-D mam nadzieję, że będą owocne.

Oj, chciałbym Kahaka. Okaże się, termin @ mam na 18.01, ale biorąc pod uwagę moje ostatnio krótsze cykle to tak ok 15ego, pewnie znowu @ uprzedzi moje zamierzone testowanko.
Nie nastawiam się na nic, przynajmniej może doła nie złapię za dużego.

Serio pomylilam????? Niemozliwe!!!
No tak poczytalam od nowa i widze ze pomylilam, no to agusia ty masz prawie dwa cykle w jednym, to moze lekarz ci dal ta lutke na wywolanie, w takim wypadku powinnas go sluchac, moze Ci chce najpierw wyregulowac cykle i narazie nie masz co myslec o owulce. Nie wiem ale tak mi sie zdaje, nienaturalne masz te cykle. I sorry za pomylke, chora jestem jak diabli drugi dzien i mi sie wszystko miesza hehheeheh

Ostatnia edycja:
reklama
A jak ci lekarz powiedział, żeby od 16 dc czy od owu?
Też tak myślę jak amalfi -że lekarz Ci dał pewnie na wyrównanie i masz brać od 16dc bez względu na owu

Do góry