• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia, bierz, tak jak Ci gin kazał w takim razie. On pewnie chce Ci zrównać cykle najpierw, a potem będzie pracował nad Twoimi jajeczkami. A na wykresie zaznaczasz tak luteinę, że w danym dniu wpisujesz po prostu notatkę.

Ja zapomnialam ze ty nie mialas @ w ogole, pisalas juz o tym i ginek dal ci lutke zeby ci wywolac @ najpierw, takie jest moje zdanie. Jak masz takie popaprane cykle to owulki mozesz nie miec, wiec najpierw kilka cykli unormuj a potem da ci cos na pecherzyki i jajeczka. Innego rozwiazania nie widze

agusia nie jestem lekarzem moze to wystarczy zeby wywolac @ wczesniej i skrocic cykle a potem pewnie masz isc do niego i cos ci dalej doradzi, przedstawisz mu wykresy jak stwierdzi ze nie mialas owulki to cie podstymuluje czyms i pewnie zostawi lutke

No wlasnie, tak tez myslalam jak juz sobie przypomnialam a wlasciwie wy mi przypomnialyscie ze ty masz te dlugasne cykle. To bierz tak jak on ci kaze, a potem na pewno ci da cos na owulke, zrobi usg i bedzie wiedziec co ci dac. To jutro bierz lutke

reklama
czesc dziewczyny:) na bete sie nie zdecydowalam mam plamienia nadal ale @ nie widac .... nadal mam nadzieje w czwartek do gin ide a jutro jade po mojego bandziorka do mojej mamy:D mialam mały urlop:P
Martusia a ty jak??? dostałaś@?
Poziomki jak sie czujecie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry