reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

czesc dziewczynki :):) moje dziecie postanowiło sie przeziębić tzn ma katar ze szok ... i wczoraj poszliśmy do pana doktorka na szczęście ma tylko katar ...na spacerki mamy wychodzić ..tylko jak mam to zrobić jak ja do 16 jestem sama w domu bo rodzice w pracy:/ .... jak poszłam do apteki bo dostał krople na gazy to mi zaśpiewała 86 zł szok .... No i macie zdjątka mojego dzieciaczka ...Kurde jutro już bedzie miał 4 tygodnie :) i waży 3300 prawie :)

Załączniki

• DSC04713.jpg
    DSC04713.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC04712.jpg
    DSC04712.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Sol Twoja Emi jest cudna tak o a jak sie śmiej to juz wogule musi byc kochana ehh jeszcze 20 tyg i moja wiercidupa tez sie do mnie uśmiechnie mam nadzieje :)

Ewa no ja pamiętam jak sie cieszyłam ze na sówaczku był 4 tydzień a tu już dwudziesty ale dobrze niech leci szybko :)

Nika no chyba tak :) wiesz u mnie jest tak dziwnie że nie boli nie boli a potem jak zaboli to tak na 10-15 min ale przez te pare minut to zdaje mi sie że mi czache rozsadzi :) i potem znowu przechodzi

A wiecie ja sie jakoś na razie porodu nie boje (mama mówi ze to dlatego ze nie wiem co mnie czeka) alejkoś wiem że bedzie dobrze :) ja sie barzdiej boje tego co będzie po porodzie jak sie bede czuła i czy sobie poradze i jak wytrzyma w abstynencji mój mąż :) bo puki co to my jak króliki :( w samą niedziele 3 razy i wczoraj poprawka- tak sie zastanawiam czy to normalne ??

SOL DAWAJ NR KONTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABO JEDNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczęśliwa piekny ten Twój synek !!!! i niech katar szybko mija, no i ładnie Ci w aptece zaśpiewali :(

Hahaha Marylka no 3 razy dziennie to sporo ;) My tez nie rezygnujemy z seksu ale u nas tak 3 razy tygodniowo ale nie dziennie:-D:szok: Prawde mowiac mi brzuch przeszkadza coraz bardziej w niektorych pozycjach a ja nie lubie jak sie brzuszkami o siebie obijamy w trakcie ;-)
A w abstynencji nie musisz go trzymac masz inne sposoby zeby go zadowolic:-D

Szczesliwa jakie cudne masz dziecie!:-D Ja juz tez chce takie!:tak: Zdrowka dla malenstwa!
Jak tam blizna sie zrasta? I jak brzuszek? Wraca do formy?

Maryla - ja myślałm że padnę jak usłyszałam ile .... ale cóż czego sie nie robi dla maleństwa ....
Jaewciu - czesc kochaniutka:* jeszcze trchę i też bedziesz miała krasnalka :) pamiętasz jak ja wyczekiwałam :):) i patrz już tyle czasu ze mną jest :) blizna ładnie sie zrasta :):) postanowiłam po połogu jak bede po wizycie ginekologicznej kupić sobie pas na brzuch bo jednak nie mogę go takiego zostawić ... brzydko wygląda ... jakbym znów była na początku ciąży ....

Szczesliwa Kochana brzuszek bedziesz miala jeszcze cacy tylko to wymaga czasu...Nic sie nie martw szczuplutka jestes to wrocisz do formy szybciutko :) Wazne ze rana sie goi :)
No ja tez juz bym chciala miec dzieciaczka przy sobie :) A Twoj maly powtorze Przeslodki jest :)))
Buziole dla Ciebie Slonce :* Dbaj o Was :*
A ja spadam bo S wlasnie wrocil z pracy....

[video=youtube;T8oOIvq5hI8]http://www.youtube.com/watch?v=T8oOIvq5hI8[/video]Dziewczynki zobaczcie sobie ten skecz :p:p
Jaewciu - wiem wszystko w swoim czasie .... dopiero 4 tyg od CC wiec jeszcze jestem opuchnięta :) .... dziekuje kochana :) prosze pocałować brzusio od Kuby i Cioci :):) niech zdrowo dzidzia rośnie w tym brzuszku :)

Ostatnia edycja:
Aga - cudny ten twój szkrabik :-D

Maryla - a po co ci mój numer konta? :-p Nie pamiętam a nie chce mi się szukać teraz bo bym musiała Emi odłożyć a tak słodko śpi :-D A twój się uśmiechnie za 18 tygodni/max 19 :-p

A to przedwczorajsze werandowanie i zrobiona przed chwilą fotka :-p

reklama
Hahaha Marylka no 3 razy dziennie to sporo ;) My tez nie rezygnujemy z seksu ale u nas tak 3 razy tygodniowo ale nie dziennie:-D:szok: Prawde mowiac mi brzuch przeszkadza coraz bardziej w niektorych pozycjach a ja nie lubie jak sie brzuszkami o siebie obijamy w trakcie ;-)
A w abstynencji nie musisz go trzymac masz inne sposoby zeby go zadowolic:-D

Szczesliwa jakie cudne masz dziecie!:-D Ja juz tez chce takie!:tak: Zdrowka dla malenstwa!
Jak tam blizna sie zrasta? I jak brzuszek? Wraca do formy?
no my zazwyczaj raz dziennie ale jakoś tak wyszło w niedziele :) ja już K powiedziałam że bedzie malego na rękach nosil i kołysał bo my go teraz tak przyzwyczaimy że potem rady nie bedzie :) , no wiem wiem że są inne sposoby :) ale sie boje czy będzie mi sie chciało i wogule jak to bedzie :) no ja tez nie lubie sie brzuchem obijać ale jakoś sobie radzimy i jeszcze mi tak brzucho nie przeszkadza :)
Sol śliczna jest Emi i nie ściemnieaj dawaj nr konta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! babo jedna !!!!!!!!!!!!!

Do góry