wiktoria12
Mama i żona :)
Aleksia no moja Martynka tez juz nie spi w dzień kładzie sie o 20:00 zależy jak ich położe jak położe wczesniej to tak przeważnie do 20:00 juz jest cisza a wstaje też tak o 7:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak wiem Kochana. Ale ja już roznosci używalam, diety nie przestrzegałam typu ostrych nie słodkich nie. Ale to już 5 lat tak się mecze odkąd zaszłan w ciążę z Igorem:-( zostało. Co podlecze trochę davercinem w zelu to znów nowe wyskakują:-( porażka:-( a jaki dyskomfort to masakra:-Aleksia to nie wiem co Ci doradzic nie ma na rynku preparatow na tą dolegliwośc chyba tylko na receptę z tego co wiem.Acha wiem tylko że nie można jeść nie których rzeczy bo to zaostrza trądzik no i wiele kosmetyków może tez pogarzac stan skóry

To Kamil jak spi w dzien no to go kłade tak koło 11:30 i jak zasnie no to czasem pośpi 2-2,5 godz ale teraz nie chce chodzic spac w dzienWitajcie dziewczyny. Znowu trochę mnie nie było ale widzę że teraz za Wami ciężko nadążyć więc postaram się być na bieżąco.
Lena (*) dla babci.
A co do pogrzebu to powiem Ci że moja Martynka była już w swoim życiu na 3 a Natalka na 1 i to akurat była w podobnym wieku jak Twoja Gaja. Tak jak dziewczyny piszą to jest Twoja decyzja. Zawsze możesz pójść tylko do kościoła a cmentarz sobie darować żeby mała nie marzła.
Aleksia ja Cię świetnie rozumiem bo też mieszkam w takim miejscu że do sklepu daleko. Tylko ja mam o tyle dobrze że w parzyste dni jak chleb jest przed siódmą to wychodzi dziadek a ja w dni nieparzyste jak jest koło 11.
Wiktoria z moją Nati i jej dziennym spaniem to bywa różnie. Ogólnie nie przymuszam. Jak chce to się kładzie i potrafi nawet 2 godzinki przespać ale coraz częściej zdarzają się dni bezdrzemkowe. Tylko to jest taki stworek który zawsze chodzi spać w okolicach 19 nawet gdyby miał wstać przed paroma minutami z drzemki![]()
To Kamil jak spi w dzien no to go kłade tak koło 11:30 i jak zasnie no to czasem pośpi 2-2,5 godz ale teraz nie chce chodzic spac w dzien
aleksia współczuje wiem co to znaczy mieć problemy skórne bo ja miałam jako nastolatka brzydki trądzik:-(I do tej pory co mi wyskoczy ale ten różowaty jest jeszcze gorszy.'
może próbuj jeszcze u jakiegoś innego lekarza aż wkoncu trafisz na jakiegos porządnego który ci pomoże
obawiam sie ze po nas obojgu, czyli z podwójną siłąLunka i po kim ta twoja córcia ma taki charaktereka czemu dopiero za kilka lat się z psapsiółą spotkacie???

Ale tak w zupełności? I bardzo dobrze!
No i mąż wykorzystany maksymalnie ;-);-)![]()
Wiesz kochana tak małego dzieck anie brałabym na pogrzeb, moim zdaniem to neimiejsce ani okoliczności dla tak małego dziecka, ale jeśłi bardzo chcesz pożegnac się z babcią to chyba nie bardzo masz inne wyjscie...Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??

Tak sie wzielam za sprzatanie,ze zostalo mi tylko umyc podlogi
Mam nadzieje ze nie strzeli mi do glowy zeby robic to dzisiaj bo juz wymiekam

Oczy mi sie same zamykaja a plecyu mnie bola jak cholera

I jutro znowu pobudka po 7

Jak ja tego nie cierpie

A pozniej to mam nadzieje ze bedzie juz z gorki

Chociaz wiadomo,ze dla Ciebie byloby lepiej gdyby jednak spal hehe;-):-)