ewus2090 ja Ciebie podziwiam. Mam dwójkę dzieci ale z różnicą wieku 4 lata i czasami nie ogarniam, a od kąd wróciłam do pracy to wogle nie wyrabiam się na zakrętach, w domu bałagan ale mam nadzieję że jeszcze trochę i jakoś to wszystko zacznę ogarniać
reklama
Lencja
:)
Przeczytałam to co napisała Koriander https://www.babyboom.pl/forum/dziec...rwiec-2010-a-31143/index4227.html#post6494308 i troszkę mnie zmroziło, a wydaje mi się z kontekstu wypowiedzi, że o słoiczkach było coś jeszcze ale nie umiem znaleźć, mnie też chyba coś umknęło...lencja o co chodzi z tymi słoiczkami? bo jakos mi umknęło prze zamieszanie;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Spokojnie moze to trzydniówka najważniejsze abyś dawała duzo pic!!!Dzis przezywam moj pierwszy maly koszmar a mianowicie moja mala Baska ma goraczke , prawie 38,5 oraz maly kaszelek i smarka.
Dalam jej na zbicie czopika, no ale i tak trzeba isc do lekarza jutro
Jak w nocy temperatura pojdzie w gore to pojedziemy do szpitala.
TO nasza pierwsza choroba. Jestem spanikowana, plakac mi sie chce.... czy to normalna reakcja?
Mysle tylko o tym ze te biedne dziecko nawet nie umie powiedziec co go boli itp....
Dobrej nocy.
izia_tcz
Fanka BB :)
ewuś ło matko polko ja to ciebie bardzo podziwiam że dajesz z tym wszystkim radę chylę czoła
chyba post ci sie wkleił 2 razy:-)
aisa80 nie denerwuj się tak spokojnie czopek powinien pomóc ale do lekarza lepiej pójść
chyba post ci sie wkleił 2 razy:-)
aisa80 nie denerwuj się tak spokojnie czopek powinien pomóc ale do lekarza lepiej pójść
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
znow zamieszanie...ojc
lena- pisze prace a wlasciwie raport na temat rozwoju dziecka w okresie ponoworodkowym (od 1-3 roku zycia)-z uwzglednieniem technik obserwacji. A wszystko po angielsku, robie kurs FETAC Advanced Cert in Childcare Supervision (Major)
i jest to czescia zadania ktore mam zrobic +musze przeprowadzic obserwacje wybranego dziecka i wypisac super dlugasny kwestionariusz...caly kurs mam nadziej skonczyc na poczatku czerwca.
edit.perfekta mialas chyba na mysli magdzius czy jak jej tam...
Przepraszammmmm wybacz, za dużo emocji
Kasiek1983
Perfecta - a gdzie obiecane fotki 
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Widzę, że nasze pociechy mają takie same bryki, hihi
reklama
Dzis przezywam moj pierwszy maly koszmar a mianowicie moja mala Baska ma goraczke , prawie 38,5 oraz maly kaszelek i smarka.
Dalam jej na zbicie czopika, no ale i tak trzeba isc do lekarza jutro
Jak w nocy temperatura pojdzie w gore to pojedziemy do szpitala.
TO nasza pierwsza choroba. Jestem spanikowana, plakac mi sie chce.... czy to normalna reakcja?
Mysle tylko o tym ze te biedne dziecko nawet nie umie powiedziec co go boli itp....
Dobrej nocy.
aisa - Kochana obserwuj małą , czopek powinien pomóc, pomyśl może o wizycie domowej , bo teraz w przychodzniach i szpitalach wirus na wirusie wirusem pogania. Jak masz możliwość zamówic lekarza do domku to radzę tak zrobić bo może rzeczywiście jak Lenka pisze może to być 3 dniówka lub ząbkowanie.
Kasiek - OBIECUJĘ JUTRO WKLEJĘ KILKA W PROMOCJI
Ostatnia edycja: