wiktoria12
Mama i żona :)
No i co tu takie pusteczki ja teraz kolacyjke małą zjadłam i zaraz dzieci do spania szykowac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehem, no niestety.Pkt. 3 REGULAMINU :
"Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie."
Regulamin forum - Forum BabyBoom
ja bym nie poszla, jak znajoy zmarl to poszedl tylko m ja zostalam z dzieckiemDziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??
hehe pewnie masz na czole informacjaale powiedzcie dlaczego ciagle mnie ktos pyta?????????????![]()
no to oby tak dalejHej laski
melduje ze zyje
dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:-):-):-)
u mnie szybko dzieci same zasypialy osobno,Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macieczy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja
![]()
witajwitam i ja:-)
Wkoncu wrocilam i na bb wskakuje)
Laura w przedszkolu.W poniedzialek sie matwilam bo w sumie 3 tyg nie byla ale obeszlo sie bez placzu.Jak tylko zobaczyla pania Darie tak biegiem leciala.
Mieszkanie ogarniete ale jeszcze zostalo mi troche prasowania i prania.
Droga minela dobrze Laura byla mega grzeczna zreszta w drodze powrotnej odsypiala pobyt w PL
Nie czytalam nic a nic i nie mysle nadrabiac bo za duzo tego wole byc na bierzaco.
Teraz lece do kuchni wystartowac z obiadkiem![]()