Hej Laseczki i ja sie ranno melduje w dwupaku...;(
widzę gorąca ruszyła, moze jeszcze dzisiaj sie cos posypie^^
;] a ja własnie dostałam telefon on kolezanki że przed godzinką urodziła śliczną dziewczynkę wazy 31oo i jest strasznie podobna do taty( mojego kuzyna) cieszy sie ze nie jest ruda... hehe bo u nich często sie to zdazało.... a teraz ja w strachu

...miała termin na 10 ale od 11 juz lezy w szpitalu bo miała straszne bole podobno..
EGZAMIN Z GEoGRAFi Zaliczony!!
...tylko na 3...ale dziewczyny wiecie jak to jest nie mam sily teraz na nic... dzisiaj sie muszę pouczyc na chemie bo mam jutro i w sobote prawo....ale postaram sie dac rade choć na prawo wolałabym juz nie dotrzec....
kurde tak wogóle troszeczkę sie boje bo mój kamil ma w sobote cały dzien od 8 rano do 21 szkołe... a ja mam termin... ale moze mala do niedzieli wytrzyma bo ma Kamil kolokwia chyba czy cos tam i wolałabym zeby sie nie zrywał....;]
ale mówił ze na wszelki jedzie swoim autem jakby miał wracac uparciuch

bo jeżdzą z kolegą bo to do świdnicy trochę km mają a kolega ma na gaz to nie wychodzi drogo...a jakby miał cały czas jeździc swoim gdzie to Alfa z silnikiem 2.0 benzyna...to by nie wyrobił.... ale juz sie nie rozpisuje o nim bo zanudze was kochane...
My dzisiaj Nocka w miare...wstawałam moze co godzinke ale strasznie w nocy twardniał mi brzuch....az tak dziwnie...
Wczoraj odwiedziła mnie babcia oczywiście dostałam podarunek na małe zachcianki....ehhh alez babcia jest kochana ^^
Ja pijam sobie Kawkę....

)
Będę na bieżąco do 12