reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

fajnie czyli kolejny dzieciaczek na świecie....ja dziś trochę posprzątam, później pobujam się na pilce i się zobaczy:)

ewcia moje maleństwo też się mało rusza....ale on z takich mniej ruchliwych jest...

mi brzuch bardzo często się stawia....ale już się do tego przyzwyczaiłam:)

reklama
Witam

melduję się i nocka no, no lepiej
moja kruszyna spała a budził się tylko do karmienia - co 2 godzinki, musiało chcieć mu się pić :tak:
ale dostał cyc i spał twardo do następnego karmienia - oby tak dalej
i nawet się wyspaliśmy, bo dopiero od 8:00 buszuje
no w końcu mamy dzień

a co się stało, że był taki spokojny?
-zapalona lampka
-spaliśmy w osobnym pokoju
-rytuał ten co był w dzień:
mały płacze - przewijam go jeżeli narobił
- daję cycka
- całuję w czułko
- odkładam do łóżeczka spać
jeżeli troszkę skamle zostawiam i się uspokaja

DZISIAJ TO POMOGŁO, OBY TAK DALEJ, NIE CHWALĘ SIĘ ŻE TO JAKIŚ SPOSÓB:sorry:

witajcie,
mi brzuch bardzo często twardnieje, nawet kilkanaście razy dziennie, ale bezboleśnie, najczęściej wieczorem po kilka razy pod rząd.
poza tym moja Ala też czasem tak się rusza jakby chciała z brzucha wyjść, czasem się śmieję że to niemożliwe że ma tylko 4 kończyny, bo takie harce wyczynia że cały brzuch faluje :-)
ja dziś mam spokojniejszy dzień-idę do koleżanki do biura tylko na godzinkę a potem poczta, odebrać wyniki, jakieś małe zakupy pewnie no i zaczną robić album.
mam już mniej więcej koncepcję, muszę tylko fotki wybrać, które wywołać i biorę się do pracy. :-)
miłego dnia dziewczynki i oby gorąca rozgrzała się na dobre :-)

fajnie, że mamy kolejnego dzieciaczka:) która następna? może ja hehe:-D
mi jak brzuch twardnieje to w kwadrat hehe tzn mam taki kwadratowy brzuch jak się patrzy z góry, wczoraj nawet próbowałam zdj robić ale akurat wtedy w garba się nabrzmiewał:-D

claudia cieszę się, że już lepiej ze spaniem Michasia i w ogóle:) na tym zdj wyszedł super:)
dziewczyny więcej zdjęć, to miód na nasze serca:)))

Ribi a czytałaś odnośnie swojej daty urodzenia? Bo jeśli chodzi o mnie to dużo rzeczy się zgadza.

wiesz czytałam ale nie do końca się to zgadza....wiesz najlepiej traktować to z przymróżeniem oka ale zawsze warto wiedzieć co i jak:)
Ja czytając takie rzeczy wyłapuję tylko pozytywy...dla mnie negatywy nie istnieją:)

reklama
Hej Laseczki i ja sie ranno melduje w dwupaku...;(

widzę gorąca ruszyła, moze jeszcze dzisiaj sie cos posypie^^
;] a ja własnie dostałam telefon on kolezanki że przed godzinką urodziła śliczną dziewczynkę wazy 31oo i jest strasznie podobna do taty( mojego kuzyna) cieszy sie ze nie jest ruda... hehe bo u nich często sie to zdazało.... a teraz ja w strachu;)
...miała termin na 10 ale od 11 juz lezy w szpitalu bo miała straszne bole podobno..

EGZAMIN Z GEoGRAFi Zaliczony!!

...tylko na 3...ale dziewczyny wiecie jak to jest nie mam sily teraz na nic... dzisiaj sie muszę pouczyc na chemie bo mam jutro i w sobote prawo....ale postaram sie dac rade choć na prawo wolałabym juz nie dotrzec....

kurde tak wogóle troszeczkę sie boje bo mój kamil ma w sobote cały dzien od 8 rano do 21 szkołe... a ja mam termin... ale moze mala do niedzieli wytrzyma bo ma Kamil kolokwia chyba czy cos tam i wolałabym zeby sie nie zrywał....;]
ale mówił ze na wszelki jedzie swoim autem jakby miał wracac uparciuch;)
bo jeżdzą z kolegą bo to do świdnicy trochę km mają a kolega ma na gaz to nie wychodzi drogo...a jakby miał cały czas jeździc swoim gdzie to Alfa z silnikiem 2.0 benzyna...to by nie wyrobił.... ale juz sie nie rozpisuje o nim bo zanudze was kochane...

My dzisiaj Nocka w miare...wstawałam moze co godzinke ale strasznie w nocy twardniał mi brzuch....az tak dziwnie...
Wczoraj odwiedziła mnie babcia oczywiście dostałam podarunek na małe zachcianki....ehhh alez babcia jest kochana ^^

Ja pijam sobie Kawkę....;))

Będę na bieżąco do 12;)

Do góry