reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja też nie mogłam zasnąć wczoraj, ale jak już się udało to jak bomba, nawet szczeniaki mnie nie obudziły w nocy
a staniki do karmienia to polecacie jakiejś konkretnej firmy? bo ja to normalnie mam 90 E a przy karmieniu to nie wiem jaki to rozmiar będzie potrzebny, żeby mi wygodnie było a cyce nie wisiały po tym wszystkim poniżej pępka... :-) trzeba coś dobrego
teraz mam z triumpha i jest bardzo wygodny (cena tez niezła), musze sprawdzić czy mają tam do karmienia...

joll- nasz Dafi też zaczął chyba dorastać i jak mi tak spryskał kominek to G w nocy czyścił, a ja jeszcze rano wszystkie podłogi, tak mam na niego teraz nerwa po tym wszystkim, że większość dnia i w nocy jak nie ma mrozów to na dworze siedzi. Chociaż zauważyłam, że ostatnio sam ciągnie do lasu, to chyba natura, a myślałam, że w marcu mu się to zacznie;-).
ewa&kuba- no to masz fajnie z siostrą, mi trochę szkoda oddać tak obcemu, bo nie wiem czy by szanowali, a za niektóre naprawdę słono płaciłam, aj straszna jestem, pewnie poleżą jeszcze z rok i już całkiem będą do niczego. Ja do cuchów to taka sentymentalna jestem, mam cały strój jak poznałam mojego męża, łącznie z kabaretkami, a to było 10 lat temu:). Zresztą ze stódniówki też wszystko jest no i ze ślubu to wiadomo, prócz sukienki, bo z wypożyczalni.
Qlf też się strasznie nerwi na Mietka, już parę razy obsikał nam chodniczki w kuchni, całe szczęście, że na dywany nie narobił, bo to by był już problem z praniem

jeśli chodzi o ciuchy mam podobnie do Ciebie, do tej pory mam kieckę ze studniówki, a to już 18 lat, poza tym buty, kilka par z poprzedniej dekady
ale też bez żalu pozbyłam się niektórych ciuszków "związanych" z poprzednim związkiem

Cześć dziołchy:) no produkcje to macie naprawdę niezłą
Ja po wczorajszej wizycie dzidzia ładnie rośnie, wyniki ok, następnym razem będzie mierzenie i ważenie dzidzi, no i pierwsze ktg. Chciałam się wczoraj odezwać, ale jak wróciliśmy od lekarza to była 21 a młody jeszcze nie spał, na dodatek niefortunnie upadł na podłogę przy schodzeniu z samochodziku, i rozwalił wargę znów, krew się lała, młody płakał, ehh normalnie koszmar. Ale o dziwo przespał całą noc ładnie co mu się już od miesiąca nie zdarzyło, więc chociaż taki plus..
Ewa- ja mam staniki h&m do karmienia, kupiłam je w dwupaku, czarny i biały, koszt to jakieś 80 zł z tego co pamiętam 2 lata temu je nabyłam i jestem bardzo z nich zadowolona, są bawełniane i takie miękkie bo miałam też taki zwykły to mnie uwierał

Ale dziś senna pogoda, wieczorem wyjeżdżamy do moich rodziców, nie chce mi się pakować, chyba pójdę na małą drzemkę z synkiem, on już śpi od pół godziny:)
Miłego dnia

mataginka, nawet nie wiesz jak bardzo... :-( ale lekaż kazał mi ograniczać cukier ;( ciekawe kiedy każe mi zrobić test na 75g
katia, sprawdze, dzięki za odpowiedź, w triumphie mają, ale mało bawełniane już byłam na ich stronce

Ostatnia edycja:
co za porównanie :-D mi ta glukoza aż taka niesmaczna nie była, jakbym przesłodziła coś słodzikiem, wypiłam za jednym podejściem, popiłam zwykłą wodą i po krzyku, ale to może dlatego że ja tak słodycze lubie hehehe:zawstydzona/y:

reklama
ja dzieciaki położyłam. starszak w dzień już nei śpi, ale nie poszedł do przedszkola bo jakiś taki rozpalony, słaby no i walnął się na łóżko i chyba śpi bo cisza u niego w pokoju. ja sobie kawkę zrobiłam...

dziewczyny pół godz przepłakałam:( pokłóciłam się z M!! potem poszedł do pracy, a ja z nerwów na dzieci nakrzyczałam no i sie pobeczała. bo zła matka ze mnie, zła żona, zła córka, zła przyjaciółka!!!! :(:(
za to szef pisał smsa że tęskni (bez podtesktów) no to chyba tylko do roboty się nadaję....

wiecie co, ja mam takie pytanko, bo tak czytam was i czytam i wy to chyba sielankę macie z chłopami nie? QLFon to już w ogóle, i mitaginka ty też masz chyba wypasik. czy to tylko ja mam jakieś jazdy z chłopem? czy wy też czasem macie dołek w związku??

bo ja to juz sie zastanawiam czy on mnie kocha (ale to schizo ciążowe!!)

Do góry