reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Cholera..chyba ze wy stosujecie inne dyski.. Dorota - używasz taki wypełnionych powietrzem do cwiczenia równowagi czy takich gumowych o różnej strukturze? Bardziej do SI

reklama
Ja też chcę kupić u tapicera ;-) Niedrogo ma, i to co potrzebuję. My czekamy na zapomogę z firmy J akurat nam to pozwoli zakupić wszystko. Widziałam gdzieś cały zestaw dysków 10szt, duże i małe, ktoś miał na all ale sprzedał :-( będę polować jak znajdę dam Ci znać.

Cholera..chyba ze wy stosujecie inne dyski.. Dorota - używasz taki wypełnionych powietrzem do cwiczenia równowagi czy takich gumowych o różnej strukturze? Bardziej do SI

I tych z powietrzem do równowagi i tych do SI. Stawiamy jej stópki na tych kolcach, opieramy na nich rączki. te z powietrzem to podstawa też u nas, na każdych zajęciach używamy.

Te z powietrzem na All kosztują 140 zł/szt a te twarde ok 450/komplet w sklepie! Masakra..
U nas narazie szlaban z zakupami, bo na materace, wałek, konika, kostke i lustro poszło ciut ponad 800 zł:( Ale konik jest rewelacyjny do cwiczenia obciążania stóp. Świetnie spełnia role piłki bliźniaka a jest 3 x tańszy:)

Kiedy planujesz ten turnus? Ciekawe czy będzie małej w ogóle potrzebny:) Paulinka robi niesamowite postępy:)
Kurcze, mi się marzy zebranie kasy na 3 turnusy chociaz w tym roku.. 5, jak w ub roku, to juz odłozyłam miedzy bajki.. No ale z drugiej strony mamy dwa turnusy w CZD na rehabilitacji neurologicznej. Kurcze, ciągle myślę jak to wszystko rozegrać, żeby starczyło na wszystko.. Zobaczymy, czas przyniesie rozwiązanie. Bardzo w to wierzę:)

Franiowa Mamo, siwetnie urzadzona "silownia" Franka...
ale sam Franio mnie urzekl... sliczniutki jest... naprawde nie znam Was osobiscie ale serducho mi mocniej wali jak czytam o Was... Trzymam kciuki za Was:tak:

Podziwiam Cię FraniowaMamo,jesteś wielka!!!!przeszliście już tyle,upłakałam się nad Waszą historią..tak bardzo Wam współczuję i modlę się aby było już tylko lepiej!!!!!!Franio jest taki kochany,taki skarbek....

reklama
DSC00265_2.jpgJa również jestem pod wrażeniem osiągnięć Franusia i pełna podziwu dla jego mamy.Tak jak sita123 spłakałam się jak bóbr czytając Waszą historię.Trzymam kciuki za tego małego,dzielnego facecika i jego mamusię,napewno będzie dobrze.Franiowa mamo Twój synek jest małym ciachem,oj będziesz gonić potencjalne dziewuchy ze schodów.A ten powyżej to mój najmłodszy synek.Franek 9 stycznia skończył 9 miesięcy i niestety jeszcze nie siedzi,ale jestem dobrej myśli.POZDRAWIAM:-)

Do góry