reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Bafinka, gratulacje kochana! Ja jestem juz 3 miesiac bez tabletek anty. Biore ten Folik nadal. "Powinnam" miec @ 3 dni temu, ale jakos nie mam. W ciazy na pewno nie jestem, bo uwazalismy i dopiero po tym cyklu planujemy starania, wiec niecierpliwie sie czemu jeszcze nie mam @. Czekam i czekam...

Nie ma nic.... Mozliwe, ze mi sie wydluza, a czekam na @ jak na zbawienie. Nawet podbrzusze mnie nie boli jak to zawsze mialam 2-3 dni przed @...

Moze to dobry pomysl z tym testem. Kupie jutro, a wyprobuje we wtorek rano, jesli @ nie przyjdzie. Dzieki za rade. PS. Ale jednak nie czuje tego, ze jestem w ciazy. Zobaczymy.

czesc laski.u mnie dzis 15 dzien cyklu, bzykanko zaczelismy od 11 dc, dzis sobie odpoczywamy.moja dzisiejsza temp. 36,5. sluz jest od paru dni ale narazie bolu owulacyjnego nie mam wiec czekam.2 dni temu troszke bolal mnie 1 jajnik ale to jeszcze nie to.malo sie odzywam bo mam duzo roboty.moze i dobrze bo troche mysli mam zajete czyms innym niz ciazeniem. troche psychicznie wyluzowalam i staram sie czerpac z sexu czysta przyjemnosc i nie myslec o ciazeniu.co bedzie to bedzie, ja moge sie bzykac ale czy zaciaze to juz nie zalezy ode mnie.

kwiatuszku i jak się czujesz jak tępka który dziś dc?
kacha co tak przycichłaś? ciekawa jetem co u ciebie

u mnie temp nadal wysoka( 37-37,1)rano mierze o 8,podbrzusze boli mnie ale tylko wieczorem i zadnych innych objawow nie mam,mialam jednego dnia sporo bialego sluzu ale teraz juz jest ale mniej,jutro ide na rozmowe o prace mam nadzieje ze nie bedzie duzo chetnych i mi sie uda,chcialabym zeby ten rok zaczeł sie dobrze:)trzymajcie za mnie kciuki zeby mi sied uało w tej pracy

reklama
Do góry