reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwiatuszku i jak rozmowa????

mnie nachodzą dziwne myśli.. już pierwsza euforia opadła i nachodzą mnie wątpliwości czy na pewno chcę tego dziecka... czy to odpowiedni moment.. wiem ze to absurt staraliśmy się tyle czasu.. ale teraz jest jakoś dziwnie.. może to burza hormonów ale nie czuje się z tą myślą najlepiej..

mieliśmy super plany na wakacje które już odpadają.. męża brat chajta się koniec czerwca na drugim koncu polski więc nie wiem czy pojade bo mam chorobe lokomocyjną a poza tym będe wyglądac jak słonica.. mieliśmy kupić nowe auto teraz już nie kupimy.. kurcze głupia jestem wiem...

Bafinka Ty wariatko, wszedzie pojedziesz mozecie sobie wakacje w polsce zaplanowac, na slub mozesz jechac i wogole.. A auto przyjdzie w innym czasie. To idealny czas na bobo.

My na szczescie nowe auto zdazylismy kupic w zeszlym miesiacu. Wiadomo, ze to niezly wydatek. Ja wlasnie wrocilam z apteki. Test kupiony, @ nie ma. 5 dzien sie spoznia. Ale bardzo nerwowa jestem. I wydzieram sie na kazdego o nie wiadomo co. :-/

Bafinka wiem co czujesz. ja mam prawie 29 lat i czesto mam watpliwosci czy to odpowiedni moment na dziecko.moj m tak samo a ma 31 lat.zawsze mnie martwi perspektywa pracy, bo wlasne mieszkanie i samochod mamy.jak jestem blisko terminu okresu i pomysle sobie ze moze sie udalo w tym cyklu to mnie strach oblatuje, jak jestem po okresie i w srodku cyklu to chce dziecka bardzo, a jak dostaje okres to rozczarowanie ze sie nie udalo.z tego co wiem to zawsze sa takie watpliwosci i nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko.zawsze cos sie znajdzie, nawet mala *******a.ja ostatnio tez sie waham bo za miesiac mam miec wiecej godz.w pracy, no i tez w wakacje marzy mi sie wyjazd za granice.doszlam do wniosku ze bedziemy sie bzykac a co bedzie to bedzie.choc ja mysle ze zrealizuje swoje plany bo zanim zaciaze to troche czasu minie.
ciesz sie ze udalo Ci sie zaciazyc, bo to wielki cud.to ze sie wahasz to normalne i sie tym nie przejmuj. wszystko sie ulozy i bedzie dobrze. a auto sobie jeszcze kupicie.

Ostatnia edycja:
rozmowe mam dopiero jutro:-)

dokladnie laski ja tez mam tak samo jak mi sie spoznia to zaraz sto mysli na minute i na dodatek czy napewno tego chcemy ale con uraduje najbardziej jak bobas na ktorego tak czekamy

lazurowe a kiedy testujesz dzis mysle ze juz cos powinno wyjsc a mi sie pojawil lekko zołtawy słuz i boli podbrzusze moze przyjdzie plamienie...

Bafinka a ty jaki masz sluz teraz?przeciez ciaza to nie choroba najwyzej bedziecie robic przystanek co chwila

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!:-) Witam się z wami na tym wąteczku, chociaż od pewnego czasu udzielam sie tez na mamach 2012, bo planuję swoje pierwsze dzidzi- chciałabym już za miesiąc- dwa zacząć starnka, ale przez 7 lat brałam tabletki (Cilest), w grudniu odstawiłam, miałam krwawienie a odstawienia a teraz czekam na normalną @ (powinnam dostać dzisiaj- tzn. przy tabsach miałam co 28 dni), trochę zaczynam się niepokoić, tym bardziej, że jetsem bardzo rozdrażniona i boli mnie podbrzusze, ale @ się nie pojawia- mam nadzieję, że przyjdzie w ciągu kilku dni, bo wtedy będę wiedzaiła, że cykl wraca do normy i będziemy mieć m moim M "zielone światło" do staranek. A tak poza tym, mam już 30 lat (mój mąż też),jesteśmy ponad 3lata po ślubie i bardzo chcielibyśmy mieć już pierwsze dziecko!
Czytałam wasz wątek troszeczkę- ostatnio kibicowałam zwłaszcza Bafince- gratuluję ci z całego serca!!! Zdrowej i spokojnej ciąży!!! Dałaś nam nadzieję...:tak:

reklama
ISANA witamy Cie w naszym gronie. Sluchaj, ja bralam 3 lata tabsy. Od listopada nie biore i zaczelam zazywac kwas foliowy. Tobie tez radze, bo na pewno nie zaszkodzi, a jedynie pomoze. Tym bardziej, ze juz jestes zdecydowana na dzidzie. My zaczynamy za ok.10 dni.
Wlasnie! @ dzis przyszla rano o 7:00, jak juz wyjmowalam test z szuflady :) Ale wiedzialam, ze na pewno nie ma fasolki, bo nic takiego w serduchu nie czulam. A teraz boli i to bardzo... Kilka dni zaczekamy i bierzemy sie do pracy. Chcemy przed owulacja, zeby wyszla dziewczynka. Moze sie uda ten sposob. Zobaczymy. Czekam juz niecierpliwie :)
kwiatuszekq20 patrz, mnie sie spoznil 5 dni i ja tez prawie na glowie stawalam, nie wiedzialam co sie dzieje, nic mnie w ogole nie bolalo. A tu rano niespodzianka.
Bafinka jak Ty sie czujesz, wszystko w porzadku? Bardzo Ci zazdroszcze :) Zreszta zapewne nie tylko ja.

Do góry