kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dokladnie i nie chce tego wiecej słyszec zrozumiano w ktorym dc robilas pierwszy test a kiedy nastepny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczesniej mielismy wieksze, ale moj m. juz planuje kolejna wymiane za 1,5-2 lata. Jakos to bedzie. Nic sie nie martw, bo teraz bobo jest najwazniejsze.
i dlatego się martwię, bo dopóki nie dostanę normalnej @ to chyba nie ma co nawet zaczynać staranek, prawda?:-( Bo w każdej chwili mogę dostać, poza tym planowałam tak luty/marzec zacząć się starać, więc zostaje mi teraz tylko czekanie na @... A z tego co dziewczyny mówią, różnie bywa, niektóre dostają jak ty po 28 dniach, a niektóre to nawet po ponad 40! Więc jak widzisz, dla mnie to nie jest pocieszające...
Bo gdybym stwierdziła, że ok- próbujemy od razu po odstawieniu tabsów- to bymraczej się teraz cieszyła, że @ nie przyszła, bo mogłabym mieć nadzieję na fasolkę- a tak to się wstrzymaliśmy ze starankami, więc z dzidzi nici- i co ja mam robić?