reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja niby czulam te bole ow. jak odstawilam tabl. raz jak nie czulam to okazalo sie ze mialam cykl bezowulacyjny to musialam go wywolywac lutka i wtedy trwal 44dni.co do tego cyklu tez jestes srednio przekonana ze owulka byla, bo zawsze boli mnie bardziej i pare dni a tu bylo 1 dc i bol byl slaby.

reklama
Pomózmy malutkiej Martynce oddacaj 1% swojego podatku rozliczajac sie wystarczy tylko wpisac Martyna Gruszczyńska 122/G KRS 0000186434 dziewczyny prosze o pomoc to bardzo biedna dziewczynka

Ja owulke mam srednio ok.14 dc. Nie wiem jak to bedzie teraz.Ale musze Wam jeszcze cos napisac. W zeszlym roku bylam w ciazy. Odstawilam tabletki i w pierwszym miesiacu zaciazylam. Ale byly komplikacje i poronilam w 8-9 tygodniu. Potem znow zaczelam brac tabletki od lipca az do listopada. I nie wiem co teraz bedzie. Jak bylam na wakacjach w Bulgarii w listopadzie to bolal mnie bardzo lewy jajnik. Poszlam tam do lekarza, a on stwierdzil, ze najlepiej jakbym zaciazyla w ciagu 3-4 miesiecy, bo potem moge nie miec tak latwo dzieci.

Pewnie masz racje... Moja przyjaciolka pol roku o dzidzie sie starala, ale juz jest w ciazy i tez po tabletkach. Trzymam za wszystkich kciuki.

widze lazurowe 88 jestes?

ja bym chciala chyba chłopca i ponoc trzeba dokladnie w owulke najlepsze ze skok mialam w 13-14dc chyba a bol czulam mocny w 15dc w ktorym sie nie bzykalismy

Ostatnia edycja:
Tak, 88 jestem. Moze pomyslicie, ze zbyt mloda, ale juz na pewno zdecydowana na bobo od dawna :-)
My to na dziewczynke czekamy. Z chlopcem to wlasnie nie tak latwo "ucelowac" podobno. Nie ukrywam, ze jestem delikatnie podenerwowana. Ale mam jakies ciche przeczucie, ze szybko nam sie uda. Kobieca intuicja :tak: Moze nie zawiedzie.

Moj to jest przekonany od dawna. Wiesz, w Bulgarii to od 15 lat biora slub i maja dzieci. Moj ma juz 28 skonczone, wiec troche do tylu jest. Musi nadrobic :-D

reklama
a on obcokrajowiec jak sie poznaliscie? widze taka ciemna karnacja to powodznia w starankach

uciekam siepolozyc bede pozniej trzymaj sie i lepiej dzialajcie co 2 dni ale cały cykl bo nigdy nic nie wiadomo i bierz kwas foliowy dobrze sie odzywiaj i moze idz do lekarza w polowie cyklu spr czy masz owulke

Ostatnia edycja:
Do góry