Dzieki kochana za dobre rady. Tak, moj pochodzi z Bulgarii. Chcialabym miec bobaska o takiej karnacji jak on. Bardzo ladnie to wyglada. A poznalismy sie w Anglii ok. 2 lata temu. W Polsce juz byl ze mna kilka razy i ja w Bulgarii tez czesto teraz bywam.
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
kwiatuszku ja też nie mogę spać w nocy.. a w dzień to cały czas zamulona jestem... kolejny dobry znak
Agusia8426
Hej Kobitki u mnie gorący czas, bo wreszcie jest ustalona data ślubu:-). I teraz mam sporo spraw do załatwiania. Ale zaglądam do Was i bardzo Wam kibicuję:-)
P
pysia888
Gość
Kwiatuszek jestem jestem. ktory masz d.c? testowanie tuz tuz powodzenia 
kacha10
czesc dziewczynki.co tam u Was? ktora niebawem testuje?choc mam 22dc to wiem ze w tym cyklu bedzie pudlo.temp. mam dzis 36,8 , w sumie jutro powinno byc 7 dni od rzekomej owulki wiec temp. za niska jak na ciaze. a w innych cyklach mialam np. 37, 37,1 lub nawet 37,2.jutro ide na badanie progesteronu i testosteronu.mi sie zawsze marzyla dziewczynka ale teraz jak widze jak trudno mi zajsc w ciaze to juz plec mi jest raczej obojetna- byle zaciazyc i urodzic zdrowe dziecko.moja intuicja niestety mowi mi ze predko w ciaze nie bede- narazie czuje ze jeszcze tak pol roku czekaja mnie staranka.
Agusia kiedy masz slub? przygotowania choc czasem sa wkurzajace to jednak jest to super czas dla kobiety. ja to wspominam b. dobrze choc problemow z zalatwianiem mialam sporo.
Agusia kiedy masz slub? przygotowania choc czasem sa wkurzajace to jednak jest to super czas dla kobiety. ja to wspominam b. dobrze choc problemow z zalatwianiem mialam sporo.
kwiatuszekq20
u mnie temp nadal 37 plamienia brak wiec trzeba czekac w oststnim cyklu było juz plamienie
Cześć dziewczynki.
Co tam u was słychać? która testuje?
Ja na Bromergonie dalej, jestem ospała, i cały czas mnie na wymioty zbiera.Dziś biorę pierwszą tabletkę duphastonu.... I czekamy.
Myślę że u mnie w tym cyklu będzie kicha. Po pierwsze, wszystko mi się chyba rozjechała, bo jajniki bolały mnie w 6 dc, jak nigdy, testy owulacyjne pokazywały względnie pozytywny wynik przez około 4 dn, zawsze miałam jeden mega pozytywny wynik. Więc nie wiem co się porobiło. A poza tym, całkiem straciłam popęd.... nie mam ochoty na sex. W tym cyklu było przytulanko 3 razy.... i to takie wymuszone.... więc to byłby prawdziwy cud...... Na początku lutego idę do mojej gin, więc zapytam o wszystko. I też idę sprawdzić poziom prolaktyny.
Co tam u was słychać? która testuje?
Ja na Bromergonie dalej, jestem ospała, i cały czas mnie na wymioty zbiera.Dziś biorę pierwszą tabletkę duphastonu.... I czekamy.
Myślę że u mnie w tym cyklu będzie kicha. Po pierwsze, wszystko mi się chyba rozjechała, bo jajniki bolały mnie w 6 dc, jak nigdy, testy owulacyjne pokazywały względnie pozytywny wynik przez około 4 dn, zawsze miałam jeden mega pozytywny wynik. Więc nie wiem co się porobiło. A poza tym, całkiem straciłam popęd.... nie mam ochoty na sex. W tym cyklu było przytulanko 3 razy.... i to takie wymuszone.... więc to byłby prawdziwy cud...... Na początku lutego idę do mojej gin, więc zapytam o wszystko. I też idę sprawdzić poziom prolaktyny.
Agusia8426
Kacha ślub będzie 24 września 2011. Jak już w kościele potwierdzę datę to zrobię suwaczek.
reklama
kacha10
Agness mi tez raz test owulacyjny pokazywal pozytywny wynik 4 dni.ale to ponoc jest normalne, bo troche zajmuje zanim nastapi spadek hormonu LH.u mnie dzis 23dc i temp. podskoczyla do 37,2 a wczoraj bylo 36,8, wiec ja juz tez nie wiem o co chodzi w tym moim cyklu.od 3 dni boli mnie gardlo-wiec pomyslalam ze moze jakies chorobsko mnie lapie, stad wzrosla.zmierzylam sobie przed chwila temp. pod pacha i tu mi wyszlo 35,6. chorobsko raczej mnie zlapie po tym jak na mnie maz prychal i psikal.dzis zrobilam badanie na testosteron i progesteron.u mnie tez w tym cyklu bedzie lipa, ale ja juz sie z tym pogodzilam i troche zmienilam podejscie wiec placzu nie bedzie.
Podziel się: