reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

hej, wpadłam się przywitać
dziś jakiś marny nastrój, bo Pawelec wrócił, a zaraz znowu pojedzie. mamy tak mało czasu, a on i tak woli tv i w kompie pogrzebać. trochę to smutne
joll - to,że kobieta ma męża i dzieci, nie znaczy, że kosmate myśli jej po łbie nie chodzą. właśnie z takimi "bezpiecznie" jest romansować, bo ma juz rodzinkę, więc męża nie szuka, tylko chwilowych wrażen. jak zajdzie w ciążę, to i tak będzie męża dziecko.....a mało która zaryzykuje rozwód itp.... takie kobiety często są "nieszczęśliwe" w małżeństwie i zamiast bardziej się postarać, szukają na zwnątrz namiastki miłości. przerabiałam to na własnej skórze.
dla mnie facet ma być w 100% mój, albo niech spada. raz zostałam z dwójką dzieci sama i przetrwałam. nic na siłę

reklama
Witajcie wieczornie. :*

Cały tydzień zleciał mi tak, że nawet nie wiem kiedy. Ale pokój mamy już prawie umeblowany. Tylko ja padam ze zmęczenia. Pamiętam o Was wszystkich i o każdej z osobna, trzymajcie się ciepło!

a ja jestem padnieta :-(, niby nic nie robilam caly dzien. no oprocz wystawy ale to bylo dawno. Objadu nie robilam, nie sprzatalam a wykonczona jestem. bola mnie plecy, boki- ale to juz porzadnie, wydaje mi sie ze moja macica nie rosnie z gory na dol tylko w boki :-), bardzo czesto czuje dokladnie glowke albo nozki z boku, mam wrazenie ze malutka jest ulozona jakos poprzecznie :-(. pozatym mam zgage i mam dosc. bleeeeee. dobranoc dziewczynki, te co moga to niech sie przytulaja do mezow te ktore nie moga to tylko buzi buzi i spac, te ktore z jakis powodow nie maja przy sobie faceta to poglaskac brzuszek i spac. nie budzic sie na siusiu ani z powodu bolu, spac co najmniej 10h :-). dobranoc

nati_k nie pamiętam kiedy spałam 10 godzin.
lilou, cocosova dołączam się do aenye, wielki szacun. kobieta ma w sobie dużo siły, zwłaszcza jeśli ma dla kogo (dzieci) żyć.

źle się czuję. macie sposób na zaparcia?

lilou, cocosova dołączam się do aenye, wielki szacun. kobieta ma w sobie dużo siły, zwłaszcza jeśli ma dla kogo (dzieci) żyć.

Zazwyczaj o naszej wewnętrznej sile przekonujemy się dopiero w obliczu sytuacji kryzysowych....

A na zaparcia to suszone morele - naprawdę polecam. Mi pomaga :)

ja tez nie pamietam :-(, przed ciaza wstawalam o 4 w ciazy budze sie co godz :(
zaparacia- blonnik albo maslanka+otreby+sliwki suszone
ja przez pierwsze 3msc cierpialam teraz odpukac nie

przez pierwsze 3 mce to była masakra. całe opakowanie śliwek suszonych nawet nie pomagało. zresztą to był pierwszy objaw ciąży!
teraz zjadlam jogurt nat.+otreby pszenne+musli, ale na mnie to czasem torpedy trzeba!! od jutra znowu piję sok z cytryny z wodą na czczo, przestałam i się spaprało!!

dzięki za rady;)

reklama
Do góry