reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Parcie na żarcie, czyli o zachciankach

orchidea, cieszę się, że zupka smakowała.. Ja to w sumie mam jakieś tam zachciewajki, ale nawet bez ciąży je miałam, i też nie mogłam się oprzeć jak mi się czegoś zachciało, nawet późnym wieczorem...więc w sumie to nie wiem czy to przez ciąże, czy tylko sobie tak tłumaczę:-)

reklama
sestina dobrej nocy dla Was :D dodi_misia pyszna była :D ja myslę,że te zachciewajki moje wynikają też z tego,że nie palę i zaspokajam głód albo tak tylko sobie tłumaczę hahah :D

Dziś zajadałam się lekkim (tak sądzę i proszę mnie nie wyprowadzać z błędu) spaghetti:

Makaron ugotowany,

na oliwie podsmażamy z 5 ząbków czosnku drobno pokrojonego. do niego dodajemy oliwki, duuużo oliwek. Na to wrzucamy makaron wcześniej ugotowany. I wuala!
No dobra, jeszcze troszku, troszku serka... jeszcze troszku można dodać, taki drobno starty, to jeszcze odrobinkę...

Dla mnie 2P: prosta pychotka

Ja tam nie lubię oliwek, ale jeśli ktos lubi to może być calkiem calkiem danie, i szybciutkie.. a takie lubię, bo nienawidzę długo czekać na jedzonko!
Ja właśnie zjadłam deserek dla niemowląt, marchewka z jabłkiem, mniam

Dodi, no ja tez wcześniej nie przepadałam za oliwkami, a teraz zmiana. Pierwszy trymesrt przeszedł pod znakiem kapusty, a drugi jak na razie pod znakiem wszystkiego co jadalne i nie tylko. Właśnie zaraz po tym, jak napisałam przepis powyżej, taka mnie wzięła ochota na spaghetti, że już się zajadam... Przed 23, skandal!

To ja mam tak od początki ogórki kiszone ser żółty a teraz kapucha kiszona :D a oliwki uwielbiam ale zielone :D a tez nienawidziłam ich ale długo by pisac czemu lubie ... :D

Orchidea, to może założymy Koło Kwasiaka? taką grupę w grupie lipcówek, które zajadają się kwaśnymi kwasiakami.
Oczywiście do klubu zapraszamy wszystkich, pod warunkiem akceptacji regulaminu, który jest następujący:

Punkt 1. Pod każdą postacią kwasowości nigdy za dużo.
Punkt 2. Jeśli kwasowości za mało patrz punkt 1.
Punkt 3. Na kwaśną minkę najlepsza kapusta kiszona lub z niej sok :)

No możemy a co tam :D właśnie napisałaś o tej kapuście i chyba zajrzę do lodówy hahaha kurcze strasznie kwaśne bym jadła :D:D ale punkty regulaminu sa the best jakby nie brzuchatki to mógłby ktoś pomyśleć,że to dla skacowanych ludzi hahahaha

reklama
Ha, ha! to dopiero, porównanie spragnionej ciężarówki do skacowanego jegomościa! Ale niech Ci! Dziś byliśmy na zakupach, oczywiście również po sok z kiszonej i nie uwierzycie jak się nazywał... KACUŚ, ha, ha.., Jak to było:
Jestem pewna i widziałam na własne oczy sok nazywał się KACUŚ, więc coś w tym musi być :)