reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka kopniaka chcesz? Ty nam nastroju nie popsujesz!!!!!!!! My tu jesteśmy i czekamy na Ciebie. W doli i nie doli. Zrozumiano? Ja się chyba do Ciebie wybiorę i inaczej porozmawiamy Kochanie;-)

reklama
mamafia- a z czym muffinki? chętnie bym zjadła :D sama bym zrobiła, ale póki co czekam na foremki....

kahaka-wysłałam Ci kiedyś link z foremkami, które polecam-widziałaś? Tzn ogólnie chodziło mi o to, że polecam Ci silikonowe....

Kahaka, bardzo cieplutko cię ściskam i nie gadaj głupot. Po tu jesteśmy żeby się dzielić i radościami i smutkami. Każda z nas chyba tu przerabiała różne wzloty i upadki. Musi być dobrze:happy:
Ja już zmykam kąpać mojego kajtka, później kaszka i usypianie. Miłego wieczoru dla Wszystkich.

Ostatnia edycja:
Mamaffia dziękuję kochana, coraz lepiej - na szczęście. Apetyt po malutku wraca, a brzuchol tak mi wywaliło w tym tygodniu że nie mogę już w spodnie się dopiąć. Ale takie uroki.

no tak, jak mnie nie ma to od razu sie rozpisalyscie :D
A bede sobie narzekac ile bede chciala a co!!!!!

katty, czekamy az wymyslisz nowa pozycje :D a swoja droga dobrze ze zostawilas ten gips, niech wie, ze jak nie bedzie chcial sie seksic to mu przywalisz:D

nikita, moze poczekaj jeszcze pare dni i znowu sikacz?

kahaka tesknie za toba:*

martusia :D

Agusia no i co z tym seksem ?

blondplatyna ja nie zapinam sie w zadne jeansy.... tzn niby bym je zapiela ale wtedy strasznie gniota...

Sorki dziewczyny ale nie mialam seksu od 3 tygodni, jestem napalona jak chol... :D

Martusia, w szkole nie ma szans na razie, ale będę prowadzić te zajęcia dla 2-latków, co pisałam wcześniej. A foremki widziałam, poszukam czegoś u mnie w mieście. A powiedz mi, z tego Twojego przepisu to ile muffinek wychodzi?
Mononoke, teraz to tęsknisz, a wcześniej mi takim tekstem rzuciłaś :crazy:

reklama
kasiu-ty ją chyba źle zrozumiałaś... tzn podejrzewam, że Basi chodziło o co innego :) Mi wychodzi równo 12 szt z przepisu-dlatego ostatnio robiłam potrójną porcję... później podwójną... bo jednak 12 to zdecydowanie za mało :D I te silikony są dużo lepsze nawet od teflonu... łatwiej się wyciąga-nic nie trzeba smarować, wszystko ładnie samo wyskakuje :)
A o pracę to właśnie o te zajęcia dla maluchów pytałam-bo o szkole to wiem, pamiętam...

Do góry