reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Delfin, jesli mogę Ci coś poradzić, to nie kupuj tych chusteczek, bo sa beznadziejne-chyba że ja trafiłam na jakiś bubel. Prawie wcale nie są nasączane...Albo kup i wypróbuj-oczywiście daj znać, jakie są Twoim zdaniem :-)

Dzisiaj zrobilam przymiarke poscieli i ubralam łóżeczko,oczywiscie zaraz sciagnelam bo nie chce zeby sie kurzylo i wyszlo tak :)

lozzzz.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

loz2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

tak , wychodzi 3 zł z groszem za paczkę więc myślę że się opłaca .a chusteczki mam nadzieje że dużo się nie różnią od tych firmowych .Za tą cenę to wstyd nie kupić :-p

Chusteczki z Rossmanna są bardzo suche, tak jak pisała vive - prawie wcale nie nasączane. Nie sądzę, żeby się przy kupach sprawdziły.

Juz powoli trzeba :) Brakuje mi jeszcze kilku malych pierdółek no i wozeczka :( miesiac temu zamowilismy na ebay taki sliczny ale gosciu okazał sie oszustem i 2 dni po tym jak go zamowilismy to wycofał wszystkie licytacje i do teraz sie nie pojawił:( Całe szczescie ze wtedy za niego jeszcze nie zapłacilismy bo czekalismy na wypłate ufffff....szczescie bo byi bysmy tyle pieniazkow w plecy i policje na karku :( Ja juz bylam taka załamana ale weszłam z ciekawosci na allegro i znalazłam taki samiutki i na szczescie gosciu wysyła za granice :-) (jupi) takze na poczatku lutego odrazu go zamawiamy :)

mysia ja mam wózek Tako Jumper X grafitowy, też ciemny i nie obawiałabym się czarnego, A wygląda fajnie, no i cena bardo fajna.
samantaa kupiłam też fotelik do tego wózka. Nie wydaje mi się "zbyt leżący".Porównywałam z innymi i wszystkie były podobne. Ale pamiętam, że córeczce przez jakiś czas po narodzinach wkładaliśmy do fotelika poduszkę, bo jakoś się zapadała (ale była bardzo malutka) i teraz jak będzie potrzeba to też tak zrobię.

Olcia, slicznie :)
ja walczę cały czas z moim T żeby łóżeczko rozłożyć, ale ten uparciuch nie da się przekonać, powiedział że dopiero wtedy, jak się mała urodzi i będę w szpitalu :( no i mogę se wcześniej pomarzyć

My mamy wózek w kolorze szaro niebieskim, do tego niebieską torbę na spacery i zielony kocyk. A fotelik do samochodu jest zielony,. Nie zamierzam kupował pościeli do wózka, na początek pod głowę dam małej pieluszkę flanelową i przykryję kocykiem a potem przejdę na śpiworek (jak już będzie ruchliwa).
Wczoraj wygraliśmy aukcję na monitor oddechu, w sobotę ma nam go ktoś przywieźć. I oczywiście znowu wczoraj kupiłam kolejne ubranka- ale tak jak już wspominałam bardziej na okres letni. Kupiłam spodnie ogrodniczki materiałowe z bluzeczką z długim rękawem, takie śmieszne kwieciste szorty z bluzeczką na ramiączkach i spodenki dresikowe z polaru. Wszystko w Smyku- mają tam teraz fajne przeceny i ubranka nie wychodzą bardzo drogo.

reklama
U mnie też już wszystko rozłożone. Wczoraj jeszcze sprawdzaliśmy monitor oddechu jak działa. Wózek też czeka, my mamy kolor granatowy. Najbardziej podobają mi się wózki ciemne lub czerwone;-)
Olcia87, bardzo ładny pokoik;-)

Do góry