Mama Helenki
i Aniki :D
Dziewczyny Gaja od godziny ma taki kaszel jakby miała zapalenie płuc...co mozecie mi poleci???nie ma kataru temp. 36,8 kurde tak nagle...
Dużo ciepłego picia i okepywanie, mozesz jej tantum verde psiknac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Gaja od godziny ma taki kaszel jakby miała zapalenie płuc...co mozecie mi poleci???nie ma kataru temp. 36,8 kurde tak nagle...
Dużo ciepłego picia i okepywanie, mozesz jej tantum verde psiknac.
Witam nową mamusie.;-)Czy można się przyłączyć? jestem mamą Alexa siedząca od maja 2008 w domu.....mieszkam we włoszech i narzekam na samotność,mąż w pracy od 7 do 16,a ja kura domowa....zaraz mój mały wstaje więc dość leniuchowania.u nas też brzydko 5 stopni i deszcz-nici ze spaceru.pozdrawiam i podziwiam mamy,które mają więcej niz jedno dziecie,moje mnie wykańcza....
ój Kamil ostatnio nie chce spać w południe.Ale jak przyjdzie ta 15:00-16:00 godzina to chce mu sie spac i zasypia ale wtedy go budze i nie daje spac bo pewnie bym siedziała do 1 albo 2 po północy.A tak to szybko zasypia 19:00 i juz spiąMH mój Antek jak w sobotę padł Pietruszce o 14.30 i spał do 15.45 to jeszcze o 23.30 był rześki jak skowronekja padłam po tylu godzinach w pracy a Pietruszce udało się małego spacyfikować o 24.20 za to w niedzielę o 5.30 okładał mnie pielunią i wołał mama wstawamy wino już mamy dzień
Lena tantum werde jest dobre na ząbkowanie ,na kaszel na stany zapalne nie tylko na gardło
Boszzzzzz i znów się trzeba zbierać do pracyjakiś domator się ze mnie robi na starość
Buziaki kochana juz pewnie dzis nie wpadnę bo mamy wieczorkiem niecne plany więc będe jutro![]()
A jakie placki??Malinka Ty masz złote te dzieciakinie nudzisz się wcale :-) te niecne plany możesz przesłać mojemu M? Bo on ostatnio woli grać na kompie
Lena tantum verde dobre jak dziewczyny piszą
Witam nową mamuśkę :-)
Witam pod wieczórKubek się bawi nakrętkami
biedne dziecko nie ma zabawek :-) placki wyszły mi pycha a pierwszy raz robiłam
mały talerzyk został
nawet Kubie posmakowały hehe aż się zdziwiłam bo to dziecko nie lubi nowych rzeczy próbować :-) dzisiaj sobie chyba szampana otworzę i całego wypiję :-) przyszła mi dzisiaj kurtka którą sobie na allegro zamówiłam i za mała
no trudno mam nadzieję że siostra ode mnie ją odkupi i będę musiała szukać czegoś innego
![]()
cześć dziewczyny ja na chwile bo Bartek cś się obudził zasnąl o 19.20 i wstał przed chwila bo za tatusiem się stęsknił:-)
Dziewczyny dokładnie rok temu o tej godzinie miałam skurcze i jadłam swoj ostatni posiłek przed porodem hehe ach te wspomnienia:-)