Hej Dziewczyny!
Oluś kolejną noc się dusił:-( Nasza lekarka za urlopie. Dzwoniłam do lekarza ze szpitala o wizytę prywatną, ale jak usłyszałam cenę, to się puknęłam w głowę - 200zł!!! No ludzie!!! To jest lekarz z powołania??? Nie poszliśmy, bo Młody ma ten kaszel od 3 miesięcy i poszliśmy na RTG płuc, bo nasza lekarka nam ostatnio dała skierowanie - poczekamy na opis - będzie za 2 dni.
Maksio dzisiaj pięknie spał, aż zaspał do przedszkola - od 19:30 do 8 :-)
matajko pamiętamy ;-)
fajnie, że dzieciaczki już mówią i się kochają:-)
3mam kciuki, aby przeprowadzka była szybka i się super układało
Black też się przeprowadziła i zniknęła :-( rzadko zagląda, bo wielkie zmiany robi ;-)
na-tusko współczuje choróbsk dzieciaczków - ciężko jest gdy jedno choruje, a co dopiero dwójka... przytulam Cię :-)
Nickie Maks sobie daje i psikać i ściągać, ale Młody aż się zapowietrza jak widzi Fridę :-(
współczuję pobudek, ale pomyśl Kochana, że moje dzieci do teraz nie przesypiają nocy... Maks już więcej przesypia, ale Oluś budzi się każdej nocy...
3mam kciuki za odchudzanie!!!! no i ten wątek jest do pisania o wszystkim, więc pisz o czym masz ochotę ;-)
aleksa współczuje jelitówki, też spotkała nas w tym miesiącu :-( ja Maksowi dawałam Pysio ze smectą i nawet nie poczuł

no i probiotyk :-)
Emilia Oluś też tylko ze mną albo z Mężem. Daj jej czas. Nie każde dziecko lgnie do zabawy, do nowych miejsc. Z czasem samo przyjdzie, no i będzie łatwiej wytłumaczyć :-) Mamy u nas małpi gaj i za pierwszy razem Olek nie chciał się ode mnie oderwać, płakał, a już za drugim i trzecim było lepiej i sam sobie chodził i zjeżdżał
Tosiaczku, a Ty gdzie? Tęsknimy!!!
gratulacje
charlotte 
też zastanawiałam się nad takim imieniem dla synka, ale chcieliśmy, aby było długie z krótkim zdrobnieniem