reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

halo, widzę że mamy nowego dzieciaczka :-)
fajnie

ja mam sajgon w domu, mały co chwilę domaga się cyca, a tu jeszcze domek trzeba ogarnąć, tak jestem dzisiaj między pieluchą a cycem...:tak:

powodzenia dla dziewczyn które są w szpitalu i szykują się do porodu.

piszę troszkę ogólnikowo bo muszę iść do mojego żarłoka

reklama
Witam sie i ja!
Oczywiście ciagle nie rozpakowana!
Ale widzę że coś na gorącej się ruszyło to moze teraz już pojdzie z górki i do końca tygodnia już wszystkie bedziemy tulić swoje maluszki. Ja mam nadzieje że w środę będe już szczęśliwą mamusią.
Życze powodzenia tym dziewczynom które juz sa w szpitalu, żeby nie musiały za długo czekac!

No i kolejny maluszek. Oby Gosia zapoczątkowała pasmo porodów. Przecież do końca stycznia zostało jeszcze tylko siedem dni a nas nierozpakowanych chyba jeszcze trochę jest.
Ja marzę o tym aby mnie chwyciło lada chwila bo jak sobie pomyślę że mam iść jutro i leżeć w szpitalu to aż mi się płakać chce. Ale jeszcze noc przede mną, zobaczymy :-)

Fantastycznie! Gosia też urodziła!
Faktycznie chyba nie ma co przesadzać z tym czekaniem do ostatniej chwili...
można mieć pecha i trafić na mega korek, albo zamieć śnieżną, albo cholera wie, co jeszcze?!

statystyki są przerażające 31:22 dla chłopców!!!:szok:

Malutka... - raczej ci to nie grozi, w najgorszym wypadku jeszcze 14 dni :-) Cieszmy się, że nie chodzimy z brzuchem dwa lata bo to byłaby masakra ;-)
monia - właśnie wczoraj tez zauważyłam, że chłopaków jest bardzo dużo. Ale za to nasze Natalki będą miały w czym wybierać w przyszłości :laugh2:

no chlopakow sporo ale tez dziewczyn ktore mialy rodzic corki i byly na liscie gdzies znikly a pozatym doszlo kilka nowych mam i tak to jest a i jeszcze troche dziewczynek w brzuszkach.

ewcia ja w sobote mylam podloge na kolanach po malowaniu i pomagalam przesuwac meble i co i ni hu hu ale mnie to pasi nie spieszy mi sie.

a pozatym dziewczynki zawsze razniej jak nas kilka zostalo niz jakby jedna moze byc tak, ze te ktore maja teramin pod koniec urodza po kolei fajnie by bylo :-)

ale fajnie, że kolejne dzieciaczki już są. Dobrze, ze ribi już szpitalu to jej przynejmniej bez dzidziusia nie puszczą i już wrócą razem do domu.
Ja zrobiłam sobie henne, ogole jeszcze nogi i czekam;)
Myjmy się dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny!:)

reklama
Kate całe szczęście że nie 24 miesiące, oj biednie by było:-)

Ja jutro wizyta siedze jak na szpilkach nie moge sie doczekać, właśnei pisała koleżanka od dziś jest w szpitalu i mnie zaprasza bo wolne łóżko koło niej:)

Do góry