reklama
Także główki do góry dziewczynki i oby do przodu![]()
...i do porodu :-)
ligotka
Fanka BB :)
ewelinko czyli trzymamy kciuki!!!! Zostalo juz tak naprawde niewiele czasu! Glowa do gory niedlugo wrocisz do domku z malenstwem! :*
Beciu ojc czasem tak jest ze nagle nam sie wszystko na glowe wali :* ale dobrze ze mezus wpadl i pocieszyl, powodzenia u lekarza!
A ja wlasnie wszamalam ciasto i przygladam sie co wyprawia dzidzia, teraz ulozyla sie jak ona lubi pod zebrami, ale to boli strasznie ;(
mysiu mnie tak krocze az nie boli, chyba ze sporo pochodze, czuje tylko taki dyskomfort jak siusiam jak przepraszam za opis po takim malo delikatnym seksie, boli mnie dziurka
poza tym od czasu do czasu poczuje malutki bol jajnikow - na przemian, no i tyle... ojc cos czuje ze za szybko moje Malenstwo nie wyjdzie na swiat
Ale spokojnie w koncu wyjdzie 
Beciu ojc czasem tak jest ze nagle nam sie wszystko na glowe wali :* ale dobrze ze mezus wpadl i pocieszyl, powodzenia u lekarza!
A ja wlasnie wszamalam ciasto i przygladam sie co wyprawia dzidzia, teraz ulozyla sie jak ona lubi pod zebrami, ale to boli strasznie ;(
mysiu mnie tak krocze az nie boli, chyba ze sporo pochodze, czuje tylko taki dyskomfort jak siusiam jak przepraszam za opis po takim malo delikatnym seksie, boli mnie dziurka
Ewelinko,pomyśl sobie,że już nie długo inna mała istotka będzie zależna tylko od ciebie. Ja tak leżałam tylko z pierwszym dzieckiem,że wszystko musieli w szpitalu koło mnie zrobić,ale nagroda za te chwile jest wielka;-)
Także trzymaj się dzielnie:-)
Także trzymaj się dzielnie:-)
FAŁSZYWY ALARM!!!!
To ja opowiadam od początku może...
Wczoraj jak mój małż przyjechał z pracy to zjedliśmy sobie obiadek i zaczęliśmy oglądać jakiś filmik no ale ja do kibelka co 15 minut na siku latam coraz bardziej wkurzona i za każdym razem automatycznie zmieniam wkładkę na nową bo wilgotna jest a czysta
ale nie zwróciłam na to uwagi więc siadam obok męża a tu czuje że coś mi się sączy i dopiero wtedy zauważam że coś się przez cały dzień ze mnie sączy no i każe małżowi sprawdzić czy aby nie panikuję
ale ten potwierdza że wkładka mokra lecę do łazienki wymieniam na nową no to mówię sprawdzę zapach ale żadnego zapachu nie ma więc myślę że jak to bezzapachowe i bezbarwne jest to WODY PŁODOWE!!! Na biegu dzwonię do swojego gina na kom ale nie odbiera bo w gabinecie wizyty ma prywatne no to dzwonię do jego żony (bo ta też lekarką jest) i ta każe mi do szpitala natychmiast jechać i sprawdzić. No to ja jadę była godzina gdzieś po 19 no i trafiam na izbę przyjęć a tam strasznie chamska baba z twarzy (w rzeczywistości taka też była) no i ta każe mi się rozebrać i wsadza mi taki papierek żeby sprawdzić czy to wody są i wychodzi jej że NIE!! No to ja już zdenerwowana sobie myślę co to ku*** jest przecież starą babcią nie jestem i nie popuszczam sików
no ta podłącza mnie pod ktg a tam też lipa bo skurzczy żadnych nie zarejestrowało no to zabrała mnie do lekarza który dyżurował akurat (facet nawet w porządku) zbadał mnie na fotelu najpierw a później zrobił usg z którego dowiedziałam się tyle że mały waży 3560g stan wód płodowych prawidłowy i mały ułożony jest już niziutko i główkowo. No to teraz myślę sobie spoko ładna idiotka i panikara z Ciebie i w tym momencie odzywa się ten lekarz że wypisuje mnie do domu żebym sobie w spokoju mogła poczekać na małego i że bardzo dobrze że przyjechałam bo za każdym razem trzeba sprawdzać to co nas niepokoi i denerwuje
jak mi to powiedział to spojrzałam na tą babkę z IP bo jak mnie przyjmowała to na mnie wjechała z mordą że jak coś się cały dzień dzieje to się odrazu jedzie a nie czeka do wieczora!!!!! Normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać
A i do tego zauważyłam że wprowadzili w szpitalu zakaz odwiedzin aż do odwołania poprostu super,tego mi brakowało....
To ja opowiadam od początku może...
Wczoraj jak mój małż przyjechał z pracy to zjedliśmy sobie obiadek i zaczęliśmy oglądać jakiś filmik no ale ja do kibelka co 15 minut na siku latam coraz bardziej wkurzona i za każdym razem automatycznie zmieniam wkładkę na nową bo wilgotna jest a czysta

ligotka
Ufff Rutkosiu dobrze ze sie odezwalas, przepraszam za nekanie smskiem, ale my tu wszystkie w nerwach... Ach ten Roszek to jest lobuz! Stracha mamie robi! No i dobrze ze sie upewnilas i ciesze sie ze na fajnego lekarza trafilas! Czyli pozostaje nam nadal czekac... Trzymamy kciuki w takim razie! Ad zakazu odwiedzin, to u nas tez sie rozszerza no i jest zakaz porodow rodzinny
Na razie mam nadzieje ze za trzy tygodnie zniosa kwarantanny ale tak to bede przerazona
bo smutno bedzie bez meza 
Ufff Rutkosiu dobrze ze sie odezwalas, przepraszam za nekanie smskiem, ale my tu wszystkie w nerwach... Ach ten Roszek to jest lobuz! Stracha mamie robi! No i dobrze ze sie upewnilas i ciesze sie ze na fajnego lekarza trafilas! Czyli pozostaje nam nadal czekac... Trzymamy kciuki w takim razie! Ad zakazu odwiedzin, to u nas tez sie rozszerza no i jest zakaz porodow rodzinnyNa razie mam nadzieje ze za trzy tygodnie zniosa kwarantanny ale tak to bede przerazona
bo smutno bedzie bez meza
![]()
kochana cieszę się i bardzo mi miło że się o Nas troszczycie

Jeszcze zapomniałam dodać że wczoraj jak wracaliśmy ze szpitala to nas policja złapała bo okazało się że małż jechał o 20 km za szybko na drodze i na capnęli ale na szczęście puścili nas wolno jak powiedzieliśmy skąd wracamy i wogóle

A dzisiaj pospałam do 10 i fantastycznie się wyspałam chociaż taki plus

Rutkosiu współczuje ci tych fałszywych alarmów wyobrażam sobie jak muszę być frustrujące- a wiadomo co się z ciebie sączyło ?? Masz już jakieś rozwarcie ??
Oby Roszek jak najszybciej się urodził
Frustrujące jak nie wiem co

A rozwarcie dalej mam na 1 cm także nic się nie zmieniło...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ligotka
Moze to wzmozony sluz byl... Ad policjantow to super ze na takich trafiliscie!!!
A tak z innej beczki to niedawno gadalysmy o telefonach a wczoraj mi maz powiedzial ze kupil mi nowy (jupi!) troszke mam wyrzuty sumienia bo ostatnio sporo sie wydalo w zwiazku z mala i mielismy cos zaosczedzic, ale stwierdzil ze tyle marudze ze chce miec dobry aparat do zdjec dla malej no i kupil hihi
A tak z innej beczki to niedawno gadalysmy o telefonach a wczoraj mi maz powiedzial ze kupil mi nowy (jupi!) troszke mam wyrzuty sumienia bo ostatnio sporo sie wydalo w zwiazku z mala i mielismy cos zaosczedzic, ale stwierdzil ze tyle marudze ze chce miec dobry aparat do zdjec dla malej no i kupil hihi
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Frustrujące jak nie wiem coA co to się w końcu sączyło to do tej pory się zastanawiam bo mocz to to nie był napewno
A rozwarcie dalej mam na 1 cm także nic się nie zmieniło...
Kurcze oby jak najszybciej się zaczeło - rozumiem cię doskonale bo jetem w identycznej sytuacji - w zeszłym tyg juz miałam takie objawy ze byłam pewna ze się zaczyna i przeszło
Ligotka to fajnego masz męża
Podziel się: