Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kobietą z IP się nie przejmuj tam zazwyczaj siedzą święte krowy, które chciałyby, żeby im nie zawracać głowy, ale dobrze, że lekarz cię właściwie potraktował! Z tym zakazem odwiedzin straszna kicha! Ciekawe jak to się ma do porodów rodzinnych. Zachciało nam się rodzić w grypowym okresie :-( Tak sobie myslę, że to, że będę lezeć na parterze ma swoje plusy - pomimo zakazu odwiedzin prędzej mąż jakoś się do mnie "przeciśnie". 
Tak, żeby być w temacie i na dobry humor, obrazek Wam wkleję
![]()
Mnie dziś obudził sms ze złą wiadomością. Równo miesiąc temu pisałam, że beagielce mojej mamy wysiadło serce, a dziś rano dostałam smsa, że mama tej beagielki o 6.35 skonała. Jakiś czas temu okazało się, że ma raka, wczoraj miała drugą operację, no i niestety nie udało się jej uratować. Jakieś psie fatum chyba wisi nad moją rodziną![]()