reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

nati jak sobie pomyśle o grillu,hm........ale lekką przesadą byłoby chyba wystawić go na balkon i robić w styczniu:)
a może nie;-)

reklama
aenye mnie rano przymuliło ale już jest ok zjadłam pomarańcza i mi się poprawiło:)
teraz nadrabiam:-):-):-)
oglądam jakąś durną bajke "krowy na wypasie" vzego to ludzie nie wymyślą:szok:

jak mężu wróci to spytam się co on na to też jest taki postrzelony,to coś czuje grilla w najbliższym czasie:-Dtylko kto będzie stał i dmuchał przy tych -10:-)
ynajmniej będe dodawać mu otuchy zza drzwi balkonowych:-D
ewentualnie kiełbaska na kijek i nad kominek już tak robiliśmy:-D

hehe, fajnie z ta kielbaska przy kominku :-) ale i reklama actimela baaardzo mi sie podoba i ten grill na mrozie tyz ;-)
ja cieplolubna i ciezko mi nawet wyjsc z dziecmi na spacer zima, ale podziwiam i idea mi sie widzi ;-)

uhhh ledwo dyszę, mąż wracając z roboty powiedziałam aby zakupił kebaba tak mnie się zachciało że nie wiem ,ost,raz jadłam przed ciążą mniam . jeszcze zaraz po tym gar budyniu zrobiłam se ze soczkiem i chyba spęknę :-p

Właśnie wróciłam od gina.Nowina taka że mi sie HPV przypałętalo.A najlepsze to że 4 lata temu byłam szczepiona i miałam robiony test na obecność.
Nie moge nic dostac bo to wirus i leki które są na niego działają negatywnie na ciąże.
Dostałam coś miejscowego i metronidazol dopochwowo.I obserwujemy 2 tygodnie.Potem test ,i jak się zgodzę może być krio -co oczywiscie nie należy do przyjemnych zabiegów.
Mam dośc

Mitaginka ja też trzymam:)

Witam Dziewczyny:):D jestem tu nowa;)rowniez jestem Kwietniówka:)termin mam na 29kwietnia,dzis mam rowno 27tydzien ciazy;D bede miec syna;D
mitaginka ja i moj synek mocno trzymamy za Ciebie kciuki:D:*

eikt3e3kwcspki3v.png

Witamy:)

Mitaginka czekamy na dobre wieści! Daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała!

Ja już poprasowałam wszystko, ułożyłam w komodzie. Teraz zarobiłam ciasto, bo mój mężuś uwielbia słodkie.
Też mi coś dzisiaj brzuszek twardnieje. Zauważyłam, że zawsze jest tak, jak za dużo robię w ciągu dnia. Chyba muszę się położyć na chwilkę.

To pewnie od tego stania przy desce do prasowania...

Właśnie wróciłam od gina.Nowina taka że mi sie HPV przypałętalo.A najlepsze to że 4 lata temu byłam szczepiona i miałam robiony test na obecność.
Nie moge nic dostac bo to wirus i leki które są na niego działają negatywnie na ciąże.
Dostałam coś miejscowego i metronidazol dopochwowo.I obserwujemy 2 tygodnie.Potem test ,i jak się zgodzę może być krio -co oczywiscie nie należy do przyjemnych zabiegów.
Mam dośc

co to jest, to HPV?

Ostatnia edycja:
reklama
lenka, współczuję. Życzę, żeby te leki, co dostałaś zadziałały.

Ja naprawdę nie rozumiem moich sąsiadów. Odkurzają 2 razy dziennie minimum. Czasem słyszę odkurzacz częściej. Jak jest wieczorne odkurzanie to trwa to strasznie długo. Kiedyś już pisałam, że czasem odkurzają ok 23 nawet. I to słychać bardzo, bo tłuką tym odkurzaczem chyba po meblach. Ciekawe, czy mi dziecka nie będą budzić. Nie zabronię im przecież odkurzać. W dodatku ich psy strasznie hałasują. Z tym niestety już się nic nie zrobi. Lubię zwierzęta i o nie czepiać się nie będę. Ale jak mi odkurzaczem zaczną budzić dziecko to zwrócę uwagę. Sama czasem przez to spać nie mogę. wrrr

Do góry