reklama

Kwiecień 2011

reklama
a mnie zmienił sie kształt brzucha tak przy mostku mam duży a w dole mniejszy i miękki,więc pewnie jest już główką w dół a poza tym mam coś takiego że jak leże nie chce mi się siusiu a jak tylko wstane to już musze lecieć natychmiast;-)

piernicze dziś pizza na obiad mam ochotę na dużą hawajską:)

no pewnie, chociarz domowa lepsza :):) i to taka szybka robota w sumie :)

a u mnie nie dobry objad, tzn taki meski dla meza zrobilam:
zupa cebulowa- to dla mnie
karkowka z grilla z ziemniakami, cebulka duszona i buraczki

ale mam ochote na spaghetti- maz nie zje wiec jakos jak bedzie mial byc w pracy dlugo to zrobie

tak mnie natchnełyście że jutro zrobie spaghetti,a mój maż właśnie wraca z pracy i stwierdził że weżmie dwie tak na wszelki wypadek bo i tak w nocy będe jeść:):-):-):-)
dziś cały dzień coś jadłam,ciekawe ile ta moja :kruszynka" waży:-D

reklama
hehe, beata :-)

a mnie cos niedobrze znowu. no nie moge. juz nie tylko rano, od jakiejs godziny tez mnie muli. normalnie jakbym miala isc i wymiotowac. we lbie sie kreci i buja. bleeeeee. na szczescie zaraz malz wroci z pracy, to sie mlodzieza zajmie. a moze mi przejdzie. oby.

ale tak sobie mysle, ze to z glodu. co prawda ja juz go jakis czas temu przytkalam (suchym chlebem ;-) mniam) - i powinno przejsc, ale ostatnio wlasnie tak mam, ze jak tylko poczuje glod to zaraz mi niedobrze i zjedzenie czegos wcale od razu nie pomaga. ja po prostu caly czas musze cos jesc, inaczej robi mi sie niedobrze ;-)

bosz, a teraz te moje dwa szkodniki, ktore doprowadzily mnie do placzu ze szczescia na porodowce, doprowadzaja mnie do szewskiej pasji wrrrrrrrrrrrrrrr!!! zaraz podusze towarzystwo! wrzeszcza, kloca sie i wlasnie jeden drugiego bije, na zmiane. noz cholery idzie dostac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry