asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tichonku takie podkłady są np w Mothercare i Bootsie, majtki miałam z Polski, więc nie wiem. Śpiochów chyba faktycznie ne ma, ale pajace sprawdzają się super:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze niech mnie ktoś oświeci jak się po angielsku te podkłady i majciochy nazywają
Ja bedę rodzić w Rotundzie i nawet nie wiem czy tam dają,pewnie tak,ale wolę mieć swoje

czyli grube,dobrze chłonące, z taką siateczką ala bandaż na wierzchu ale bardzo ładnie chłonęły i nie przeciekały jak te dzisiejsze podpaski,podkłady
oczywiście kto co lubi,ja nie narzekałam i kilka do domu sobie wzięłam ;-)ale wiadomo,co szpital to obyczaj,trza miec swoje w razie W ;-)
chyba dobrze pamiętam? to było ponad 3 lata temu,tak więc nie wiem czy dobrze kojarzę?
Wtedy nie było jeszcze takich podpasek jak teraz,nawet takich zwykłych,typu Bella
Te majtki poporodowe trochę będą tzrymać (mam nadzieję
),ale one mają chyba lekką gumkę w pachwinach.

;-)