reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no właśnie pola pochwal się co kupiłaś??
klaudzia a gdzie fotki twojego??

Aniu nie mialam czasu jeszcze jeszcze zrobic. Dzis mialam zamiar ale zas Oli mi sie rozchorowal wiec nie bylismy na spacerku :( Jak nie zapomne to moze w przyszlym tyg. no chyba ze cykne w domu

edit. ale juz mi sie nim lepiej jezdzi. kwestia przyzwyczajenia, choc napewno go sprzedam po przylocie. na 2 miejsca nie mam a wole Lune :) na lato kupie buzza albo oba sprzedam i moze cos innego hehe :D

kupialam wozek mamas&papas ora (czarny>, Klaudzia chyba taki sam jak Ty mialas ten pomaranczowy, bardzo mi sie podobal;) zreszta mowilam Ci o tym, zalowalam nawet, ze od Ciebie nie odkupilam:D ( z torba i ze spiworkiem:)) zobaczymy jak sie sprawdzi

na lato kupie buzza albo oba sprzedam i moze cos innego hehe :D
buzza:p czy zappa??
kupialam wozek mamas&papas ora (czarny>, Klaudzia chyba taki sam jak Ty mialas ten pomaranczowy, bardzo mi sie podobal;) zreszta mowilam Ci o tym, zalowalam nawet, ze od Ciebie nie odkupilam:D ( z torba i ze spiworkiem:)) zobaczymy jak sie sprawdzi
Poka zdjecia:-) i Klaudzia pomaranczowy to chyba miala innej firmy niz mamas and papas??

Pola ORA to limitowana wersja mojej LUNY sa identyko! pomaranczowy to byl cosatto tribo :)

buzza:p czy zappa??

Poka zdjecia:-) i Klaudzia pomaranczowy to chyba miala innej firmy niz mamas and papas??

upppss buzza hehe pomylilam sie chociaz kto wie hehe :p

no tak, dziewczyny macie raacje;) nie wiem co mi sie tak pomylilo ale to pewnie przez to, ze non stop od pewnego czasu ogladalam wozki na necie:tak:
Klaudzia pamietam to byl cosatto ale tez mi sie strasznie podobal, ta ora tez wyglada slicznie no ale zobaczymy jak sie sprawdzi;) jade po nia za dwie godziny:)

pola to czekamy na zdjęcia :)
Gosia a Ty przypadkiem nie chciałaś Ory?? bo jakoś mi się tak kojarzy ,
ja na razie przestaje oglądać wózki bo mi znowu coś do głowy wpadnie , no chyba że się jakaś okazja trafi ;) heheh mojemu powiedziałam że na pewno będe chciała coś kupić lekkiego :) na razie mój quinny jest jednak niezastąpiony

pola to czekamy na zdjęcia :)
Gosia a Ty przypadkiem nie chciałaś Ory?? bo jakoś mi się tak kojarzy ,
ja na razie przestaje oglądać wózki bo mi znowu coś do głowy wpadnie , no chyba że się jakaś okazja trafi ;) heheh mojemu powiedziałam że na pewno będe chciała coś kupić lekkiego :) na razie mój quinny jest jednak niezastąpiony
ANia chcialam Ore ale ona ciezka jest bo z wszystkim wazy 13,5 kg wiec duzo wiecej niz moj speedziak...takze dziekuje jakbym nie musala jej nosic to pewnme bym sie skusila...jeszcze zapp i koniec z wozkami:-)

reklama
Do góry