reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny jak dla mnie ta ora jest leciutka;) nawet Moj zadowolony;) powiedzial, ze super wozek:)
odebralam juz ja, jest sliczna;) hehe, i stan idealny, jak nowa, czysciutka itp. Ma torbe, spiworek i folie na deszcz, wozek byl uzywany tylko dwa miesiace(babka tak powiedziala) i to naprawde widac. niedawno wypralam torbe i spiworek (widac ze byly prane) ale nie ma jak w swoim proszku:tak: susza sie i jutro biore wozek do Polski:)
ciesze sie jak glupia, jak dziecko z nowej zabawki:p

ANia chcialam Ore ale ona ciezka jest bo z wszystkim wazy 13,5 kg wiec duzo wiecej niz moj speedziak...takze dziekuje jakbym nie musala jej nosic to pewnme bym sie skusila...jeszcze zapp i koniec z wozkami:-)
ja się chyba też w końcu na zappa skuszę :) chociaż do lata jeszcze troche czasu

pola wiem co czujesz też tak mam :)

dziewczyny jak dla mnie ta ora jest leciutka;) nawet Moj zadowolony;) powiedzial, ze super wozek:)
odebralam juz ja, jest sliczna;) hehe, i stan idealny, jak nowa, czysciutka itp. Ma torbe, spiworek i folie na deszcz, wozek byl uzywany tylko dwa miesiace(babka tak powiedziala) i to naprawde widac. niedawno wypralam torbe i spiworek (widac ze byly prane) ale nie ma jak w swoim proszku:tak: susza sie i jutro biore wozek do Polski:)
ciesze sie jak glupia, jak dziecko z nowej zabawki:p

daj zdjecia:-)

Ania powiem ci ze juz mam dosyc przegladania tych wszystkich wozkow...wiadomo ze chcialoby sie jeszcze paroma pojezdzic ale nie wiem czy Kacper na wiosne jeszcze bedzie z wozka korzystal bo jak on taki rzywiol i wszedzie biega...ale zappik bedzie hehe

gie-oska zrobie zdjecia jak Mlody bedzie w wozku jutro i wstawie na pewno;)
mam nadzieje, ze sie wozeczek sprawdzi :) az bylam w szoku, ze taki czysty.
Wczesniejszy jak kupilam w lipcu to dwa dni go szorowalam, zeby doprowadzic do stanu uzywalnosci(nie byl zniszczony ale mega brudny) a ten jak nowy:)

gie-oska zrobie zdjecia jak Mlody bedzie w wozku jutro i wstawie na pewno;)
mam nadzieje, ze sie wozeczek sprawdzi :) az bylam w szoku, ze taki czysty.
Wczesniejszy jak kupilam w lipcu to dwa dni go szorowalam, zeby doprowadzic do stanu uzywalnosci(nie byl zniszczony ale mega brudny) a ten jak nowy:)

a jaki masz jeszcze wozek oprocz graco bo pisalas ze dwa a ta ora jest trzecia..

Goisu jeszcze mam taki:
3w1 WÓZEK AKJAX TORENT +FOT+ROZEK/BECIK + 6 grat (1409941503) - Aukcje internetowe Allegro
czerwono czarny;) kupilam Go w Polsce, zawsze mi sie bardzo podobaly te wozki i jako gleboki sprawdzil sie idealnie, bylismy zadowoloni, mimo ze ciezki.
Ale jako spacerowka masakra jak dla Kuby (on jest bardzo wysoki i byc moze dlatego mial ten palak tak dziwnie nisko i chodzac z Nim na spacerki jak juz siedzial musialam Go doslownie trzymac reka bo sie wychylal, pasy tez dziwne;/ ale tak jak pisze gleboki jak dla mnie idealny:) czeka na drugie dziecko heh;) albo go sprzedam, sama nie wiem:) gondole mial duza i Kuba mimo ze sie duzy urodzil dlugo w niej jezdzil(chodzi mi o ta wyciagana) a ta druga tez duza;) sluzyl nam 8 miesiecy (6 jako gleboki) , w lipcu kupilam graco, dzisiaj jest rowne pol roku jak Kubus nim jezdzil:)

oo pola a ja tez mam taką podobną kobyre ;p ;p co prawda ciezka i nie zwrotna, ale idealna dla zimowych noworodków :) ciepła, gruba i obszerna..... jestem z takich wózków zadowolona nawet teraz..chociaz moim szczytem marzeń byłaby na wiosne spacerówka ze skretnymi kołami :D słabe wymagania no nie? :D ale cóz........zobaczymy jak to bedzie, czy ten urwis bedzie w ogóle chciał korzystac z wózka...... oo taki mamy PRODUCENT - GABI -dowolny własny kolor, + tacka (1421969503) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze mysly brali aluminiowe felgi, pompowane koła i fotelik wiec wyszło nas to 850 zł. kolor 1 oliwka + pasy ;] a teraz poki co nie rozgladam sie ale podoba mi sie takie cuś, niby zwykłe ale dla mnie by wystarczyło Super wózek MINI 6,5kg BABY DESIGN ,WYSYŁKA 0 Z (1437717919) - Aukcje internetowe Allegro . Z tym ze z neta bałabym sie kupić....mam do niego kilka uwag które wolałabym przed zakupem sprawdzić.... nie wiem tez w jakim sklepie mogłabym go spotkac ;[ ......... a pozyjemy zoabczymy.
jeszcze taki mozliwy ....... http://allegro.pl/wozek-spacerowy-bunny-plus-baby-design-warszawa-i1426206759.html szczególnie nr 2 tapicerka tylko nie wiem co oznacza kubełkowy typ siedzenia no i nie wiem po kij jest z tyłu budki te czarne wajchy ......

Ostatnia edycja:
Pola a ora to siedzisko spacerowe ma duze-szerokie??ile myslisz Kuba w nim pojezdzi??mozna wiedziec ile dalas za wozek??

Mama a nie masz jakiejsc hurtowni w okolicy aby zobaczyc te wozki co Ci sie podobaja??

reklama
Mama a nie masz jakiejsc hurtowni w okolicy aby zobaczyc te wozki co Ci sie podobaja??

a wiesz ze nawet nie wiem ;p jeszcze sie nie orientowalam ;p baaa nawet temat nowego wózka nie wyszedł poza granice moich myśli wiec najpierw musze z D. obgadac. Juz wiem ze bedzie ciezko bo przeciez ten tez jezdzi wiec po co mi potrzebny drugi....no nic tak jak pisalam, pozyjemy zobaczymy co z tego bedzie..

oo znalazłam kogoś na allegro kto sprzedaje te wózki w zabrzu ;] mozna zobaczyc je w sklepie. wiec luz prawie po drodze do moich rodziców :D moze sie skusze zobaczyć..... tapicerke czlowiek widzi wiec obrana jakaś juz jest ale martwie sie ze raczka nie jest regulowana [chyba] no i ja jako kurdupel [158cm] nie chce zeby sięgała mi po zęby ;p bo w tym moim wielgachnym wielofunkcyjnym jest regulowana i mam troche oblizoną :) jest na płasko a nie na szpiczasto ;p o ile rozumiecie :D

Ostatnia edycja:
Do góry