reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Yenefer...70cm to mało....moj ma 76 i dziewczyny w zime siedzialy w nim jak parówki...:dry::dry:..w lato jest ok.
Jeśli chodzi o Mutsy to widzialm ten wozeczek na zywo...jak dla mnie starsznie ciezki i ciezko sie go prowadzilo wlasnie moim zdaniem powodem byly te kola.
One sa na takiej osi i ta os jest skretna.....to tak jak kiedys moj dziadek mial woz na wsi....Nie wiem czy kojazysz jak to działa.:sorry2:?
A i te siedzonko z tylu- tam jest bardzo malo mniejsca.

Graco nie polecam....on wyglada na lekki bo zrobiony jest z plastiku. Caly sie kolaysal jak wlozylam moje male do niego....myslalm ze sie mi rozleci pod ciezarem...:shocked2::shocked2:.
U nas fakt ze jezdzi ich mnostwo po ulicach ale wydaje mi sie ze dlatego ze czesto jest w przecenach.

Wogóle to Yenefer ma racje...dla ciezszych dzieci tylko i wylacznie wozek jeden kolo drugiego!!! Taki pociag to cos starsznego w prowadzeniu...

Ja moim ktory wazy ponad 11 kilo plus dziewczyny po 11.5 kg, plus torba, zakupy no i mam wage wieksza od mojej wagi ciala!! Pod gore jak pcham to klne jak cholerka..:no:

Ostatnia edycja:
Witajcie!!

Muszę się pochwalić pierwszym większym zakupem dla dziewczynek właśnie dokonaliśmy zakupu wózeczka, za kilka dni powinien być w domku nasz Dorjan.
Serdecznie wszystkich pozdrawiamy.

Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.

Yenefer ja oglądałam keesa na żywo i dla mnie jest okropny. Wielki, te koła z przodu ogromne jakaś taka wielka bryła i ma dodatkowo metalowe wstawki przez co robi jeszcze bardziej przytłaczające wrażenie
A jestem teraz w warszawie jeszcze tydzien jak chcesz możesz się przejechać moim x landerem :)

A Dorjana ma dużo dziewczyn z forum i są zadowolone

mówisz że kees okropny? To mnie załamałaś, bo mi coraz bardziej ten wózek się podoba. A ten Dorjan...właśnie go obejrzałam i przeraża mnie jego waga, wersja spacerowa 23,5kg plus dzieci po jakieś 10kg daje 43kg do pchania na teraz, a wiadomo dzieci rosną...a gdzie tego keesa widziałaś?

Co do xlandera on mi się bardzo podoba, i brałabym go pod uwagę gdybym mieszkała w mieście, ale na wieś (błoto, kamienie, las) boję się że te przednie kółka poodpadają:-)

To z kółkami z przodu nie pomogę. Ale jak zimą był taki zmrożony śnieg i ciężko było gdzieś przejechać blokowałam małe kółka i śmigał :)
Keesa musiałabyś sama zobaczyć każdy ma inny gust. Dla mnie lander jakiś taki zgrabniejszy
Keesa oglądałam w poznaniu i w warszawie na wale miedzeszyńskim

Ostatnia edycja:
Porównałam sobie je jeszcze raz i w keesie przednie koła mają 26cm, u ciebie 20cm, w moim zoomie też było 20cm i w zimie także po zablokowaniu nieźle pokonywał ścieżki. Muszę je zobaczyć na żywo, przymierzyć główne użytkowniczki:tak:

reklama
Do góry