• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki strój kąpielowy w ciąży?

Hej dziewczyny! Jestem w 7. miesiącu, niedługo wybieram się na basen, ale nie wiem, jaki strój kąpielowy wybrać. Macie jakieś sprawdzone modele, które są wygodne, a jednocześnie ładnie wyglądają na rosnącym brzuszku? Chciałabym poczuć się pewnie, ale bez przesady – no i żeby nie było, że zaraz zsunie się przy pierwszym skoku! 😅

reklama
Hej dziewczyny! Jestem w 7. miesiącu, niedługo wybieram się na basen, ale nie wiem, jaki strój kąpielowy wybrać. Macie jakieś sprawdzone modele, które są wygodne, a jednocześnie ładnie wyglądają na rosnącym brzuszku? Chciałabym poczuć się pewnie, ale bez przesady – no i żeby nie było, że zaraz zsunie się przy pierwszym skoku! 😅
Ja miałam z Calzedonii jednoczęściowy z marszczeniami i dodatkowym materiałem na brzuchu. Bardzo ładnie się układał i był wygodny. Miseczki usztywniane. Nie był typowo ciążowy. Drugi miałam bez usztywnień z H&M dla kobiet w ciąży i to była jakaś tragedia jak psuł figurę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry