reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My jednak poszliśmy w odwiedziny do prababci:-)Bartek szaleju si tam objad bo biegał po całym domu i ja teraz padam z nóg przez niego bo musiałam za nim biegać he.Spotkałam sie z moim kuzynem i przyszedł do nas do domu więc dzionek jakoś minął:-)
Moi mężczyźni śpią i ja zaraz zmykam bo jutro trzeba znowu rano wstać znając Bartka to o 7 zrobi pobódke.
Dziewczyny ale macie rachunki :szok:ale się nie dziwie skoro macie duże domy:-)jak to się mówi coś za coś.

reklama
Witam w sobote
Dzieci daly mi pospac prawie do 10:tak::tak::tak:Wiec jestem happy;-):-)Ale i tak ciezko bylo mi wstac z wyra chyba przez ta pogode:tak:
Pranie sie juz pierze bo tak wieje ze pewnie szybciutko mi wyschnie na balkonie:tak::tak::tak:Oby tylko nie zaczelo padac:tak:
Zaraz mlodzi sie skoncza ubierac i idziemy robic sniadanko bo juz glodna jestem:-)
W nocy tak wialo ze az sie balam:szok::no:

AS
To ale Wy macie landare:szok::szok::szok::szok:
Jka na taka chate to i tak nie masz wysokich rachunkow:tak:
Bo ja mialam tam gdzie mieszkalam wczesniej chyba ze 140 i mialam ponad tysiac za to

Iwcik28 zdrówka dla małej
Ale pogoda do bani!ciemno jest pada deszcz cały śnieg już się rozpuścił i nas jest 7 stopni:szok:Wiosna?chciałabym:-D
bartkowi wyskoczyły krostki na buzi pewni od wczorajszej pomidorówki albo od ciasta bo babcia musiała mu dać trochę.
mój mężuś w pracy mam nadzieje że do 16 będzie w domu bo jakoś się za nim stęskniłam:-)Ostatnio mało czasu z soba spedzamy.

Witam w sobotę!!
Nie mam coś szczęścia, co wchodzę to forum świeci pustkami. Ale nie ma się co dziwić w końcu mamy weekend. Siedzę dziś sama z moim brzdącem, bo mój T pojechał na szkolenie z Enei do Poznania i wróci w poniedziałek. Także chłopa nie ma można szaleć ;-):-D.
Pogoda w Szczecinie okropna :-(, strasznie wieje i ciągle pada, tak było przez całą noc i nic niestety się nie zmieniło... Szkoda, że człowiek nie zapada w sen zimowy :-D. Byle by do wiosny;-).
malinka1, dzięki. Więc zaczne już się nastawiać psychicznie;-). dowikla, jaj ja Ci zazdroszczę. Też bym chciała tak pospać ja Ty. Niestety mój Kuba wstaje z samiutkiego rana tak jak mały aguski2017 ale mam nadzieję, że z tego wyrośnie:-D. Zazwyczaj dzieciaki śpią i mają problemy ze wstaniem rano jak zaczyna się chodzenie do szkoły.

A u mnie na termometrze jest 10 stopni:szok::tak::tak::tak:Szkoda tylko ze tak wieje:no:
Zaraz sie ubieramy i dziemy na spacerek:tak::tak::tak:

FANTA
Moje dzieci zawsze lubialy dluugo spac:tak::tak::tak:

u nas jak już pisałam wcześniej jest teraz 8 stopni aż szkoda że nie wyjdziemy bo pada :-(A u nas 7 rano i pobódka a dziś to Bartek o 3 wstał to go wzięliśmy do siebie do łóżka a o 4 jadł i spał już u siebie bo ja nie chce go przyzwyczaić z nami spać.

O to miałaś wesoło:tak:. Masz rację nie przyzwyczajaj małego spać z Wami, bo później ciężko będzie go oduczyć. Ewentualnie wykoleguje Twojego m z łóżka:-D. Ja nie kładłam Kuby nigdy z nami spać ale za, to jest brany do naszego łóżka każdego ranka i siedzi z nami, albo ze mną jak T jest w pracy

Mój Bartuś to taki wiercipięta że posiedzi tylko chwile ze mną w łóżku i zaraz na podłogę ucieka:-)my bardzo rzadko bierzemy go w nocy do siebie tylko w takich sytuacjach:-)I mam nadzieje że to sie nie zmieni
Twój synuś jest nie wiele starszy od mojego:-)teraz spojrzałam dokładnie na suwaczek:-)

reklama
hej dziewczyny mogę dołączyć na pogaduchy? :-)

jestem mamą 18miesięcznego Adasia :-)
sama go wychowuję, gdyż mąż pracuje na dwa etaty i nie mieszka z nami :-(

Do góry