reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ooo wł☻aśnie Agi na biegunke zeby pomocnie nawadniac organizm kup Orsalit:)I weż z sobą dużo probiotyków;)

reklama
Perfecta napisala pierwsza o tym, ze trzeba recepte, jest caly watek o tym:https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/viburcol-viburcol-n-11006/
z tego wynika ze podobno viburcol zmienil nazwe i teraz bedzie na recepte "Takie dyrektywy wyznaczyła UE. Dlatego też większość leków dla dzieci poniżej 6 r.ż. pozostaje w ordynacji lekarskiej. Takie decyzje zostały podjęte, gdyż brak jest badań klinicznych na małych dzieciach"
ogólnie sie dziwie, ze lek homeopatyczny jest na recepte yyy

Perfecta napisala pierwsza o tym, ze trzeba recepte, jest caly watek o tym:https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/viburcol-viburcol-n-11006/
z tego wynika ze podobno viburcol zmienil nazwe i teraz bedzie na recepte "Takie dyrektywy wyznaczyła UE. Dlatego też większość leków dla dzieci poniżej 6 r.ż. pozostaje w ordynacji lekarskiej. Takie decyzje zostały podjęte, gdyż brak jest badań klinicznych na małych dzieciach"
ogólnie sie dziwie, ze lek homeopatyczny jest na recepte yyy

Wiem, że u nas jest bez bo kuzynka kupuje Wiktorii bo on tez jest dość mocny!!Ja na razie Gai nie dawałam także nie wiem jakie ma działanie;)
Tylko po co moim zdaniem wprowadzac lek na recepte jak u nas w przychodni jak chcesz sama recepte to nie idziesz do lekarza tylko wpisujesz na karteczce lek ile opakowan i na drugi dzien odbierasz!!!Ja myslałam, że takie lekkie leki wypisuja ale kiedys chciałam zelixe na odchudzanie i bez problemów dostałam na nią receptę:)

agusia dużo zdrówka!!! Z jeździkiem nie pomogę, bo nie mamy;-)
kasiek Gratulacje dla Damianka!
mama kubulki Następny raczkujący, gratuluję:tak: Moja od kilku dni mówi ba ba, a i to rzadko, "mama" i "tata" pewnie usłyszymy za kilka miesięcy:-D
kasiaj Wampiry na pewno was nie odwiedzą:-D

Zaliczyłam dziś 3godzinny spacer w deszczu i przy takim wietrze, że myślałam momentami, że mnie zdmuchnie z chodnika wraz z wózkiem:-D Ale za to było ciepło: 7 stopni. Tylko teraz butów nie mogę doczyścić, bo się po wertepach przechadzałam:-D

Wiem, że u nas jest bez bo kuzynka kupuje Wiktorii bo on tez jest dość mocny!!Ja na razie Gai nie dawałam także nie wiem jakie ma działanie;)
Tylko po co moim zdaniem wprowadzac lek na recepte jak u nas w przychodni jak chcesz sama recepte to nie idziesz do lekarza tylko wpisujesz na karteczce lek ile opakowan i na drugi dzien odbierasz!!!Ja myslałam, że takie lekkie leki wypisuja ale kiedys chciałam zelixe na odchudzanie i bez problemów dostałam na nią receptę:)
taka nasza polska rzeczywistość.... eh a duzo schudłaś po zelixe?

dziewczyny, czy ktoraś z Was ma kłopoty z cerą po ciąży? mi się w ciąży pogorszyla cera i teraz nie moge sie wyleczyć z tego trądu afrykańskiego! tetracyklin nie wezme, bo karmie ratunku

Kiepską cerę miałam przed ciążą, w ciąży wszystkie problemy się skończyły, a teraz po porodzie powróciły :-(

taka nasza polska rzeczywistość.... eh a duzo schudłaś po zelixe?

juz nie pamietam ale jakieś 12 kg:)Wiem, że byłam bardzo zadowolona!!A teraz na chudnięcie w moim przypadku ciąża!!!

złotego środka nie ma :-( ale używam na dzień linoderm acne i mi bardzo poprawia koloryt skóry, o wiele mniej widać, że znowu coś tam wyciskałam
I oprócz tego jakieś żele z cynkiem do punktowego smarowania (czyli u mnie na pół twarzy, plecy i dekolt ;-))

reklama
Lena - tyle schudłaś??? przecież Ty chudzinka jesteś... ? wcześniej byłaś grubsza?

Co do cery, to mój mały ma bardzo szorstkie policzki od paru dni, nie wiem czemu i jak temu zaradzić...?

Do góry