reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczyny za rady co kupic...moja lista jest dośc długa :-)...ale wolę mieć coś zbędnego niz nie mieć czegoś potrzebnego w razie W.....niezły odzew na mój apel ....dzięki laseczki!!!!

reklama
czesc Babeczki ;)

moje dziecie raczkuje!!!!!!! odkrył raczkowanie i teraz wszedzie włazi ;) po calym pokoju i od wczoraj wspina sie po meblach, co za blyskawiczny skok rozwojowy, nagle nauczyl sie tylu rzeczy jednoczesnie i teraz potrafi je doskonale ;) duma mnie rozpiera!

a moj maz szaleje ze szczescia jak Kubuś mówi tata ;) nawet jak mowi to do mnie tatuś jest przekonany, ze Kuba go wola i doskonale rozumie znaczenie tych słow hehehe ;) i slyszalam jak mowil koledze ze jego syn jest genialny bo juz mowi hehehhehehehe

dziewczyny, czy ktoraś z Was ma kłopoty z cerą po ciąży? mi się w ciąży pogorszyla cera i teraz nie moge sie wyleczyć z tego trądu afrykańskiego! tetracyklin nie wezme, bo karmie ratunku!

wszystkiego najlepszego dla Polci

kasiek gratki dla Damianka, moj Kubuś wczoraj też tak zrobił, bylam w szoku ;) dzielni chlopcy! ;)

perfecta super suwaczek! ja wciaz nie umiem zrobic zebowego suwaczka eh
naprawde Viburcol na recepte?

Książkowo niby zęby wychodzą tak:
1 dolne
1 górne
2 górne
2 dolne
4 dolne
4 górne
3 dolne
3 górne
5 dolne
5 górne
ale wiecie jak to jest:)
Zęby też idą genetycznie;)

ja też bez recepty kupowałam, dlatego jestem zaskoczona, ze moga byc na recepte, to przeciez bezpieczne czopki eh ;)

Hej dziewczynki,
męża wysłałam z kumplami na kręgle by sie odstresował, mały śpi a ja buszuje po necie.

Najlepsze życzonka dla Polci!!!!!

Kasiaj -ale już macie zęboli, gratulacje!! a u nas w dalszym ciągu nic ale dziąsełka już troche popuchły więc może już wkrótce.. :)

Zdec- super że u Natalki wszystko ok, na strachu się skończyło; Przykro mi z powodu babci :(

AniaCh - ząbki wychodzą w różnej kolejności i w różnym okresie, my jeszcze nic nie mamy, uważam że wszystko jest ok!!

Avena - szybkiego pakowania i szerokiej drogi :)

Milka dobrze że Olaf cały!!

ewelinka307 współczuje nocki, u nas też cyc niezbędny, staram sie ograniczac i wprowadzac mm ale jest ciężko, z natanka taki mały cycek jest :) ja z domu sie nie ruszam, juz chyba zapuściłam tu korzenie :/

agusia44 dużo zdrówka dla Ksawusia i siły dla Ciebie, a teściowa nieodpowiedzialna..

mama kubulki gratuluje raczka!!! też mam problem z cerą, a ja do tego jestem taka że zaraz wszystko drapie, rozdrapuje, wyciskam i dopiero wyglądam..

kasiek gratulacje dla małego wspinacza!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek MamaKubu;lki gratuluje nowych umiejetnosci

Agi buzaki dla Polci. U nas poki co Ercio nawet kataru nie zalapal ale mamy w domu: czopki paracetamolu, nurofen w syropie i panadol, bobodent na dziasla, viburkol w czopkach, przydalby ci sie tez na wszelki wypadek syrop Eurespal ale chyba jest na recepte, krople do nosa Euphorbium, cebion muli i to chyba wszytsko mamy jeszcze nifuroksazyt w syropie na biegunki ale to dla olcia nie wiem czy daje sie maluszkom, dupke smarujemy sudokremem

Eagle 2 pobudki nie jest zle :))

Ewelinka Koriander wspolczuje budzenia

Perfekta piekny suwak :))

Kasia a jak po zalaniu?

U nas dzis bylo cieplutko umylam okna :)) jutro czeka mnie obiad u tesciowej brrrrrrrrrrrrr, no i niestety zapowiada sie pogrzeb w rodzinie meza wyjazdowy jakies 250 km ale droga kiepska juz omawialismy jak to rozwiazemy no i jesli mialoby to wypasc tak ze zarwalabym 2 dni to ja z Erciem zostaje w domu bo w 1 dzien nie damy rady tego z malym zalatwic, a urlopu teraz nie dostane a jak dostane to nocy mi zabraknie na odrobienie.

Do góry