Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Perfecta napisala pierwsza o tym, ze trzeba recepte, jest caly watek o tym:https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/viburcol-viburcol-n-11006/
z tego wynika ze podobno viburcol zmienil nazwe i teraz bedzie na recepte "Takie dyrektywy wyznaczyła UE. Dlatego też większość leków dla dzieci poniżej 6 r.ż. pozostaje w ordynacji lekarskiej. Takie decyzje zostały podjęte, gdyż brak jest badań klinicznych na małych dzieciach"
ogólnie sie dziwie, ze lek homeopatyczny jest na recepte yyy
Moja od kilku dni mówi ba ba, a i to rzadko, "mama" i "tata" pewnie usłyszymy za kilka miesięcy

Ale za to było ciepło: 7 stopni. Tylko teraz butów nie mogę doczyścić, bo się po wertepach przechadzałam
Wiem, że u nas jest bez bo kuzynka kupuje Wiktorii bo on tez jest dość mocny!!Ja na razie Gai nie dawałam także nie wiem jakie ma działanie
Tylko po co moim zdaniem wprowadzac lek na recepte jak u nas w przychodni jak chcesz sama recepte to nie idziesz do lekarza tylko wpisujesz na karteczce lek ile opakowan i na drugi dzien odbierasz!!!Ja myslałam, że takie lekkie leki wypisuja ale kiedys chciałam zelixe na odchudzanie i bez problemów dostałam na nią receptę
taka nasza polska rzeczywistość.... eh a duzo schudłaś po zelixe?
dziewczyny, czy ktoraś z Was ma kłopoty z cerą po ciąży? mi się w ciąży pogorszyla cera i teraz nie moge sie wyleczyć z tego trądu afrykańskiego! tetracyklin nie wezme, bo karmie ratunku
Kiepską cerę miałam przed ciążą, w ciąży wszystkie problemy się skończyły, a teraz po porodzie powróciły :-(
Wiem, że u nas jest bez bo kuzynka kupuje Wiktorii bo on tez jest dość mocny!!Ja na razie Gai nie dawałam także nie wiem jakie ma działanie
Tylko po co moim zdaniem wprowadzac lek na recepte jak u nas w przychodni jak chcesz sama recepte to nie idziesz do lekarza tylko wpisujesz na karteczce lek ile opakowan i na drugi dzien odbierasz!!!Ja myslałam, że takie lekkie leki wypisuja ale kiedys chciałam zelixe na odchudzanie i bez problemów dostałam na nią receptę
taka nasza polska rzeczywistość.... eh a duzo schudłaś po zelixe?
juz nie pamietam ale jakieś 12 kgWiem, że byłam bardzo zadowolona!!A teraz na chudnięcie w moim przypadku ciąża!!!