Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też już po wizycie i uczucia mieszane...niewiele wskórałam...gin oczywiście mnie uspokajał, powiedział, że skoro zmagamy się z tym od 21tc, czyli już 8 tygodni, to jeszcze te kolejne 8 wytrzymam. Powiedział, że biorę już tyle gestagenów, że to naprawdę maksymalna dawka, że tego fenoterolu nie chce mi dać, bo ma to za dużo skutków ubocznych, że kiedyś dawało się na prawo i lewo, ale to "stara szkoła". Co do KTG to też powiedział, że niewiele by to dało, bo nawet gdyby wykazało, że mam silne skurcze, to niewiele można by zrobić...Generalnie starał się mnie na maksa uspokoić i dopóki siedzę u niego w gabinecie, to mu wierzę, ale jak przychodzi noc i dopadają mnie skurcze, to...same wiecie...
Z dzidzią ok- waży 1280, póki co się przekręciła glówką w dół, ale gin powiedzial, że na tym etapie może się to jeszcze wiele razy zmienić, przepływy ok, serduszko bije miarowo.
gratuluję udanej wizytyteż już bym chciała znać chociaż przybliżony termin cc ale ginka twierdzi że póki co jest wzorcowo i termin wyznaczy najwcześniej w 35 tc
z jednej strony się cieszę a z drugiej już chciałabym wiedzieć na czym stoję:-(
Super gratuluje wizyty.
A dlaczego tak szybko to CC?
Tylko nas nie opuszczaj ok
pandora ja bede miala decyzje w 36tc wiec wogole na sam koniecpewnie wy bedziecie sie na dniach rozpakowywac a u mnie dopiero podadza date
![]()
dziewczyny i dobrzezazdroszcze Wam znania dokladnej daty, CC moze nie koniecznie ale dokladna date bym znac chciala
pewnie mnie zbesztacie itp ale Aenye poruszyla temat in vitro
generalnie jestem za ale z jednym minusem. Po co "produkowac" nowe dzieci jak jest tyle nie chcianych?? lepie zaadoptowac jak sie nie moze miec wlasnych naturanie. I tyle w tym temacie.